Aktualni dogodki Kluba678 – prvovrstna izobraževalna doživetja.

Seminarji, delavnice, predstavitve, srečanja, skupinski VIP dnevi…
Vsakič je navdihujoče, transformacijsko in nepozabno – splača se priti!

Skupinski VIP dan (za največ 4)

Kdaj in kje? V ponedeljek, 25. septembra 2017, na Obali.

Vabljeni na visoko personaliziran skupinski VIP dan za največ 4 podjetnice/ke – dan, ko boste “nastavili kompas” za to, da bosta vaš zaključek letošnjega leta ter naslednje leto rekordna v smislu prebojev, konkretnih premikov naprej in predvsem prihodkov.

Da bo delo maksimalno učinkovito, boste ob vpisu prejeli vprašalnik za pripravo – tako boste tako vi kot jaz že pred začetkom »ogreti« in pripravljeni na transformacijo vašega biznisa. Pohitite s prijavo, da si rezervirate svoje mesto – eno od samo štirih! Čaka vas…

N

Sistematično strateško delo na vseh ključnih vidikih vašega poslovanja, da ne boste več puščali toliko denarja in priložnosti na mizi – personalizirano glede na vsebino vprašalnikov udeleženk/ev v skupini in vaših želja

N

Oblikovanje vašega personaliziranega načrta za vaš maksimalni uspeh (in srečo) v naslednjih 3 do 15 mesecih (zadnje četrtletje 2017 + 2018)

N

Intenziven in nepozaben dan, s katerega boste odšli drugačni, kot ste prišli – s svežimi uvidi, sprejetimi pomembnimi odločitvami, jasno strategijo in okrepljeno podjetniško samozavestjo

ENODNEVNI SEMINAR O EMAIL MARKETINGU

Kdaj in kje? V četrtek, 7. septembra 2017, na Brniku (Dvor Jezeršek).

»Nov P.R.I.S.T.O.P. k email marketingu« je seminar, na katerem boste spoznali 7-delni sistem, kako optimizirati uporabo email komunikacije za povečanje števila in vrednosti strank vašega podjetja.

Od osnov do naprednih nasvetov, od prvih korakov do pik na i – to je dogodek, ki vam bo sestavil vse koščke email marketing sestavljanke, da boste domov odšli z jasnostjo in načrtom, kako naprej.
Zakaj se udeležiti:

N

Izvedeli boste, kje točno vam denar polzi skozi prste, ker nimate vzpostavljenega učinkovitega sistema email marketinga

N

Razumeli boste, kako se email marketing povezuje z ostalimi elementi vaših marketinških komunikacij, vašim poslovnim modelom in strukturo vaše ponudbe, da boste lahko oblikovali celovito strategijo nadaljnjega razvoja podjetja.

N

Stopili boste morebiten odpor do pisanja, morda tudi zaradi negotovosti, o čem pisati, kdaj in komu, ali pa pomanjkanja idej, ki bi vas dovolj navdušile, da bi bili lahko konsistentni – sistem P.R.I.S.T.O.P. bo transformiral vaš odnos do email marketinga.