Individualno mentorstvo ter mentorstvo v okvirju transformacijskih doživetij, kakršna so na primer podjetniški retreati,
je visoko personalizirano in zato najhitrejša pot do realizacije vaših ciljev.

Paketi in projekti, ki poskrbijo za ekspresno transformacijo rezultatov:

INDIVIDUALNI STRATEŠKI VIP DAN

Intenziven dan, v katerem narediva toliko, kot bi s kom drugim v 6 do 12 mesecih klasičnega coachinga (ali celo nikoli!)…

Predstavljajte si… Pridete k meni v Ljubljano, dobro ogreti, ker ste prej izpolnili vprašalnik, ki je vam omogočil super pripravo, meni pa, da vas naštudiram, še preden začneva, in naslednjih 7 do 8 ur je vsa najina energija usmerjena v vaše podjetje in vašo strategijo razvoja.

Vmes greva na slastno poslovno kosilo, kjer nadaljujeva z delom (razen, če bi radi svojim mislim privoščili malo odmora), in ko se posloviva, imate v rokah personaliziran načrt, korak za korakom (v ustreznem vrstnem redu!), kako do želenih rezultatov (prihodkov, prostega časa, realiziranih projektov, itd.).

N

Če iščete mentorski program, ki vam bo omogočil hiter napredek, je individualni VIP dan najboljši možen začetek.

N

Približno dva tedna po vašem VIP dnevu se slišiva še po telefonu ali Skypu na 60-minutnem individualnem posvetu, da vam lahko odgovorim na vprašanja, ki so se pojavila po VIP dnevu, ko ste začeli z implementacijo.

N

Mesta so zelo omejena, zato je priporočljivo, da ne odlašate z rezervacijo, sicer se lahko zgodi, da boste na svoj VIP dan žal morali čakati tudi več mesecev.

VIP DAN V ZDA

Pridružite se mi na jesenski ameriški turneji in združite prijetno s koristnim!

Miami, NYC, Los Angeles… če si želite (znova) obiskati ZDA, obenem pa znižati svojo davčno osnovo, ker greste tja na izobraževanje, je strateški mentorski dan »čez lužo« kot ustvarjen za vas!

Če hočete, si VIP dan lahko delite s prijateljico podjetnico oziroma prijateljem podjetnikom (kar prepolovi vašo investicijo), ali pa je samo vaš, individualen, in je vsa moja pozornost usmerjena k vam in v rast vašega podjetja.

N

Na voljo je po en dan v vsakem od zgoraj navedenih mest, v oktobru 2017 (o datumih se lahko pogovoriva na brezplačnem uvodnem strateškem posvetu).

N

Če razmišljate o tem, da bi tudi sami gostili VIP dneve v tujini, je to odlična priložnost, da se najprej preizkusite v vlogi stranke takega doživetja (težko je prodajati tisto, v kar nismo prej sami investirali).

N

Potovanja so vedno transformacijska – ko jih kombinirate še s podjetniško preobrazbo tistih vidikov poslovanja, ki lahko za vas pomenijo največji preboj in premik naprej, pa postanejo še dobičkonosna.

INDIVIDUALNI SKYPE INTENZIV

Ko iščete konkretne nasvete in velike preboje, hitro in učinkovito, ne da bi morali zaradi tega zapustiti udobje svoje pisarne ali doma…

3-urni individualni Skype intenziv je prava izbira, ko se vam mudi z doseganjem in preseganjem zastavljenih ciljev, in bi šli radi čim prej v akcijo. Ker gre za online mentoriranje, je na voljo več terminov kot za VIP dan v Ljubljani, kar pomeni, da lahko pridete do intenziva skoraj takoj.

Vsebina je – tako kot pri individualnem VIP dnevu – ukrojena po meri vašega podjetja, vaših želja, ciljev in izhodišča, in ker tudi v primeru intenziva predhodno izpolnite vprašalnik, gre za visoko produktiven format dela.

N

Pričakujete lahko preplet notranjih in zunanjih strategij uspeha, tj. celovit, holističen pristop k vaši specifični situaciji, z vseh zornih kotov in s sveže perspektive, ki vam bo odprla oči za nove priložnosti in drugačne poti do še tako drzne podjetniške destinacije.

N

V paket individualnega Skype intenziva je vključen tudi mp3 (audio) posnetek (razen, če tehnologija zataji, kar pa se zgodi zelo redko), tako da lahko kadarkoli vrnete k nasvetom, napotkom, usmeritvam, povratnim informacijam ter podrobnostim svoje nove strategije rasti.

N

Kot stranka Skype intenziva boste imeli prednost pri morebitni kasnejši rezervaciji individualnega VIP dneva.

VEČMESEČNI PAKETI IN PROJEKTI

Ko potrebujete veliko pomoči in podpore za veliko ter trajno transformacijo vaših podjetniških rezultatov, je čas za večmesečno in večplastno sodelovanje »1:1«…

Personalizirani, po meri ukrojeni paketi in projekti praviloma vključujejo kombinacijo več elementov: mentorstva prek telefona ali Skypa, pri nas v Ljubljani ali na sedežu vašega podjetja; različni tipi posvetov, intenzivov in strateških dnevov; online in offline izobraževanja v živo za vas in/ali vaš team; posnetki treningov; SOS klici za urgentna vprašanja; pregled marketinško-prodajnega gradiva, itd.

Trajanje? 6 do 12 mesecev. Investicijo se poravna vnaprej ali v do štirih obrokih. Začetek? Po dogovoru in glede na razpoložljivost.

N

Pri izbiri strank za večmesečne pakete in projekte smo še posebej selektivni, ker gre za tesno, intenzivno sodelovanje ter individualen pristop. To pomeni, da lahko vsako leto sprejmemo le majhno število strank v te ekskluzivne programe, zato delamo samo z resnimi podjetji in podjetniki, ki so zavezani k hitri implementaciji vsega, kar skupaj naredimo.

N

Kontinuiran dostop do mentorstva, še zlasti takrat, ko ga najbolj potrebujete (izven dogovorjenih srečanj), je neprecenljiv in vam lahko prihrani nešteto ur vrtenja v krogu in iskanja pravega odgovora. To je najdragocenjše darilo, kar ga lahko podarite sebi in svojemu podjetju!

N

Ker gre za paket ali projekt, ki je dobesedno ustvarjen specifično za vas, ne boste izgubljali časa, energije in denarja za korake, strategije in znanja, ki za vas v tem trenutku (še/več) niso relevantni. Ključna beseda – učinkovitost!

RETREAT V MAJHNI SKUPINI

»Daleč stran od ponorelega sveta« se dogaja prav posebna čarovnija. Stranski učinek – sreča, neustavljivost in vsestranski uspeh.

Retreati Kluba678 so »total immersion« podjetniška doživetja v navdihujočem okolju, kjer mešanica transformacijskega oddiha in dela NA vašem biznisu, vas samih in naslednji ravni vašega poslovnega in zasebnega uspeha poskrbi za nepozabno potovanje z velikim ROI (vračilom na investicijo).

Veliko priložnosti za delo »iz oči v oči«, transformacijske aktivnosti v sozvočju z izbrano lokacijo, teme in moment, ki posameznike povežejo v skupino, čas za refleksijo, čas za druženje… Vsak retreat je navdušujoč unikat.

N

Vsi potencialni udeleženci oziroma udeleženke gredo skozi prijavni postopek, da lahko oblikujemo skupino, ki bo imela »tisto pravo energijo«.

N

Vsak retreat paket vsebuje tudi slastne bonuse, vključno z nekaj presenečenji ter ustreznim »ogrevanjem« pred odhodom v obliki vprašalnika in uvodnega spletnega srečanja.

N

Trenutno ni razpisanih terminov, a zbiramo želje in predloge ter z ekipo v zakulisju delamo na našem *sanjskem* retreatu, za katerega verjamemo, da vam bo, tako kot nam, noro všeč! Uganete, kam bomo šli?