“V nekaj mesecih po VIP dnevu (in samo mesecu dni v Zlatem Klubu678 Infinity) sem zaslužila toliko, kot prej v celem letu.”

“Za delo z Martino sem se odločila, ker sem nujno rabila spremembo v svojem poslovnem življenju. Opravljala sem delo, ki mi je bilo sicer pisano na kožo, a me je začelo dušiti. Team je bil prijateljski, a nič obrnjen v prihodnost, v napredek, in to me je vedno bolj spravljalo v depresivno stanje. Ker sem tip človeka, ki zelo dolgo čaka in poskuša popraviti, kar se popraviti da, sem čakala. A sprememb ni bilo, morala sem jih sprožiti sama. Hotela sem ‘na svoje’ in vedela, da je nujno, da se obrnem na nekoga, ki ima to izkušnjo že za sabo in ki mu zaupam.

Delo z Martino mi je prineslo kristalno jasno sliko, kaj pomeni biti podjetnica. Največ vredne so njene hitre in zelo konkretne rešitve za moje izzive (kako priti do novih strank, kaj točno narediti, pa tudi, česa ne – ko (še) ni pravi čas in bi enostavno vse padlo v vodo!). Naučila sem se, da je pomemben holističen pristop, torej imeti ‘poštimano podstrešje’ (notranje strategije), v kombinaciji s preudarnimi, učinkovitimi (zunanjimi) strategijami rasti. Ko se oboje poklopi, je uspeh za ovinkom. Moj največji rezultat do zdaj je bil ta, da sem v nekaj mesecih po VIP dnevu (in samo mesecu dni v Zlatem Klubu678 Infinity) zaslužila toliko, kot prej v celem letu.

Najbolj neprecenljivo pa je zavedanje, kdo sem, kaj zares hočem in kako to implementirati. Prepričana sem, da lahko s pravo kombinacijo t. i. notranjih in zunanjih strategij, ki jih Martina uči, naredim svoje življenje sanjsko (in ne le sanjam o njem). To sem si že dokazala. Pa ne samo to. Prepričana sem tudi, da je tak, nov pristop k podjetništvu absolutna zmaga za vse okoli mene, bližnje in daljne, ker kaže, kako se lahko vsakemu življenje spremeni na boljše, če si le dovoli. Primer. Moj dragi, ki je tipičen »računajmo na uro« tip in ki ima grozen strah pred postavljanjem cen, je po dveh mojih mesecih Zlatega Kluba 678, pa ni poslušal nobene lekcije, samo mene, ki sem mu govorila, kaj smo se naučili, suvereno povedal pravo ceno za svoj fitness program. Še pred dvema mesecema se je tresel ob polovico nižjem znesku in se potem sekiral, da dela pod ceno … Nemogoče je opisati, kakšna super družinska energija se je rodila, na čisto novem življenjskem nivoju!

Martinino mentorstvo bi priporočala absolutno vsakemu, ki je že investiral vase skozi take in drugačne coachinge ter svetovanja za osebno in poslovno rast, ker boste z njo dobili in doživeli čisto nove dimenzije, osebno in poslovno. Če imate podjetniški vzgib in ekspanzivno vizijo, ste pripravljeni narediti nekaj drugače (za bistveno boljše rezultate, ki bodo v korist vsem), delati pa želite samo z najboljšimi, je Martina fenomenalna izbira.

Če slučajno še vedno oklevate (zakaj že?), vam predlagam, da se prijavite na strateški posvet z Martino in opazujete svoje občutke. Če vas v pogovoru navdihne in vam odpre pogled na svetlejšo prihodnost, ob kateri nasmeh kar ne ugasne, vse skupaj pa deluje kot injekcija pozitivne energije, potem se prijavite. Ker je to človek, ki vam res lahko pomaga. Ker je točno taka, kot je na posvetu, v vseh situacijah in v vsem, kar počne, in vas bo podprla vedno, ko boste to potrebovali, na vas pa bo ponosna tudi takrat, ko vi tega ne boste vedeli – vam bo pa energetsko še kako pomagalo in vam celo prineslo kakšno novo stranko (taka je vsaj moja izkušnja).”

Jerneja Krapše, Slovenija, Idealni365.si

“Izbira za nasmejano Martino je bila hitra in intuitivna, zato je bilo zame veliko presenečenje, da v njenem Zlatem Klubu678 tako hitro napredujem in dobivam prave odgovore.”

»Za delo z Martino sem se odločila, ko sem začenjala svojo podjetniško pot. Vedela sem, da mi nekaj manjka in da potrebujem pomoč. Ob veliki investiciji ob odprtju vrtca si tudi nisem mogla privoščiti, da bi predolgo iskala svoj način vodenja podjetja.

Ko sem dopolnila trideset let, sem za vsa področja, na katerih sem želela kaj več, poiskala trenerja. Tako sem postala odlična tekačica, maratonka in trenerka teka za začetnike, dobra plavalka, nekoliko boljša pevka. Vsekakor pa so me moji trenerji pripeljali do odličnosti veliko hitreje, kot bi to zmogla sama.

Izbira za nasmejano Martino je bila hitra in intuitivna, zato je bilo zame veliko presenečenje, da v njenem Zlatem Klubu678 tako hitro napredujem in dobivam prave odgovore. Podjetniška preobrazba, ki je del tega programa, mi je prinesla tako preobrazbo, da je ne znam opisati – od takrat je mesec dni, meni pa se zdi, da sem se premaknila za nekaj let, postala iz začetnice izkušena in prekaljena podjetnica.

Še pred mesecem sem imela premalo časa, bala sem se nujnih investicij in nisem vedela, kje imam pravzaprav težave. Po podjetniški preobrazbi sem v samo nekaj dneh uredila stvari, ki bi jih morala že na začetku podjetniške poti. Sama teh ciljev ne bi dosegla še nekaj let, morda celo nikoli. Bila sem ujeta v svojih vzorcih in rabila sem pomoč. Res pa je, da imam tudi pogum. Pogum, da se v Martinine programe vpisujem v času, ko investiram tudi v nove prostore, v širitev vrtca. Zato sem se ob odprtju svoje nove enote montessori vrtca, Hiše otrok Bežigrad 2, odločila tudi za VIP podjetniški dan. Nekoliko večja investicija me ni prestrašila, ampak spodbudila, da se na ta dan pripravljam že dva meseca vnaprej, in sicer tako, da spreminjam tisto, kar mi pri mojem podjetniškem delovanju ni všeč.

Zdi se, da sem sedaj že sposobna samoanalize in jo delam vsak dan. Delo v Zlatem Klubu678 bom nadaljevala tudi v prihodnjem koledarskem letu, ker mi pomaga, da ostanem fokusirana na svoje cilje in sproti delam.

Sodelovanje z Martino bi priporočila vsem podjetnikom začetnikom, saj z vsemi deli veliko pozitivne energije in daje nasvete, na katere sama ne bi niti pomislila. Tudi za izkušene podjetnike (kamor se sedaj z 10 zaposlenimi in hitro rastočim podjetjem že prištevam) je odlična. Ne predstavljam si, kako bi to veliko odgovornost do svojih zaposlenih in svojega posla nosila sama. Investicija vase je bila ena izmed mojih boljših poslovnih odločitev – morda tudi za to, ker je v tistem trenutku zame predstavljala zelo velik korak. Kako sem vesela, da sem ga naredila!«

Živa Ribičič, Slovenija, modrapikica.si

“Kombinacija zunanjih in notranjih strategij, kot jim pravi Martina, mi je prinesla stranke, s katerimi mi je res v veselje delati.”

“Na začetku svoje podjetniške poti sem imela zelo romantično predstavo, o tem, kako bom postavila posel v enem letu ali manj, pa sem kmalu ugotovila, da mi, kljub temu, da sem prej delala v finančnih vodah, manjka sodobnih podjetniških znanj in miselnosti obilja. Za delo z Martino sem se odločila, ker sem se vrtela v krogu in nisem vedela, kako naj zapakiram svoja znanja in izkušnje v ponudbo, ki bo privlačna za stranke, ter zgradim posel tako, da bom imela fleksibilen delovni čas, ki ne bo vezan na eno lokacijo.

Sprva sem mislila, da potrebujem samo znanja o tem, kje in kako se začeti promovirati, da pridem do strank, z Martinino pomočjo pa sem začela delati tudi na notranjih strategijah (miselnost uspešnih, harmoničen odnos do denarja, zavest obilja), ki se mi na začetku sploh niso zdele pomembne. Naučila sem se, kako pomembna je miselna naravnanost in da ta predstavlja 80% uspeha.

Od Martine sem dobila konkretne nasvete, ki sem jih lahko takoj začela spravljati v prakso. Pomagala mi je z identifikacijo svežega (fresh) sporočila in zornega kota, ki nagovarja urgenten problem mojih idealnih strank, in takšnim pozicioniranjem, da sem njihova prva izbira, pa tudi z oblikovanjem unikatnega paketa velike vrednosti, ki vključuje moja številna znanja in izkušnje, in postavljanjem cen, ki so višje kot prej in ob katerih se počutim odlično. Skozi vse to sem razvila svoj glas za to novo različico mojega posla in se naučila, kako iti dovolj v globino v svoji komunikaciji s potencialnimi strankami, da se lahko odločijo za nakup.

Kombinacija zunanjih in notranjih strategij, kot jim pravi Martina, mi je prinesla stranke, s katerimi mi je res v veselje delati. Sicer pa čutim, da ima moj posel še ogromen potencial, saj nisem še v polnosti izkoristila vseh znanj in nasvetov, ki sem jih dobila od Martine, tako da delo nadaljujeva. Pri njej mi je všeč, da me posluša in se vživi v mojo situacijo, razume, na kateri točki sem, in me podpira pri tem, da ne prehitevam sama sebe.

Delo z Martino bi priporočala vsem podjetnicam in podjetnikom, ki bi radi več lahkotnosti, a ne na račun podjetniškega uspeha, še posebej pa tistim, ki so na začetku podjetniške poti in ki mislijo, da morajo biti sami za vse. Skratka vsem, ki želijo postaviti navdušujoč posel, ki jih bo izpolnjeval, in potrebujejo jasno strategijo, kako to realizirati. Če si želite dobro, sprejmite pomoč mentorja, ki ima ‘druge oči’ in opazi stvari, ki jih sami pri sebi ne (česar ne ozavestite, ne morete spremeniti). Če še oklevate, vedite, da boste z Martininimi po meri ukrojenimi nasveti hitreje prišli do rezultatov, ki si jih želite, brez nepotrebnih zastojev, ovinkov in ovir na poti.”

Melita Močnik Okorn, Slovenija, Bioars.si

“Ne samo, da me bo novi način poslovanja bistveno hitreje pripeljal do želenih mesečnih prihodkov, ampak mi bo omogočal tudi več potovanj in prostega časa brez upada prihodkov ali omejitev pri služenju strankam iz vse Slovenije, pa tudi tujine.”

“Za delo z Martino sem se odločila, ker me je prepričal njen odgovor na moje vprašanje, kako mi lahko pomaga realizirati moje podjetniške cilje na način, ki mi je blizu, s poslovnim modelom, v katerem se vidim. Najprej sem se prijavila na skupinsko spletno srečanje z vprašanji in odgovori, in ko sem tam dobila globlji uvid v to, kaj bi se dalo splesti iz mojega posla, ter nekaj konkretnih namigov, kako se tega lotiti, sem bila tako navdušena, da je bil individualni VIP dan logičen naslednji korak. Pred menoj se je pojavila priložnost, da končno razvijem posel v želeno smer, in pridem do več časa in več prihodkov, tudi s pomočjo online ponudbe, da ne bo več vse slonelo samo na mojem offline delu s strankami. Tega imam sicer rada, ni mi pa všeč biti od njega odvisna.

V največje zadovoljstvo mi je, da lahko tudi v svoji branži (pilates) razvijem posel, ki se lahko seli na splet, in da nisem odvisna samo od dobička, ko sem zdrava in na terenu. Ko sem videla, kako Martina suvereno stresa ideje in po meri ukrojene rešitve iz rokava, sem bila tako srečna, da bi lahko skočila do stropa, tako dolgo – predolgo – sem si želela premika naprej. Srečna pa sem tudi zato, ker sem z nasmejano in toplo Martino dobila novega zaveznika, ki verjame, da mi bo uspelo in vidi velik potencial v mojem delu.

Individualni VIP dan z Martino je bil super izkušnja. Naredili sva ogromno – postavili sva mojo novo strategijo za naslednjih 12 do 18 mesecev v sedmih jasnih korakih, tako da sem lahko takoj šla v strateško in navdihnjeno akcijo. Zdaj točno vem, katere cilje zasledujem, kaj je treba implementirati in v kakšnem vrstnem redu, obenem pa se zavedam velikanskega potenciala (kar je krasno za motivacijo!), ki ga ima model, ki sva ga skupaj razvili (od opredelitve idealne stranke in oblikovanja čisto nove in inovativne ponudbe, vključno s cenami, pa do načrta pridobivanja strank in ustvarjanja konsistentnih prihodkov ter časovnega okvirja, kdaj se posvetiti čemu in na kakšen način).

Od VIP dneva še ni minilo dovolj tednov, da bi že lahko poročala o % povečanja prihodkov ali čem podobnem, lahko pa povem, da se mi zdi vrednost strategije, jasnosti in vizije, ki mi jo je ta moja investicija vase prinesla, neprecenljiva. Ne samo, da me bo novi način poslovanja bistveno hitreje pripeljal do želenih mesečnih prihodkov, ampak mi bo omogočal tudi več potovanj in prostega časa brez upada prihodkov ali omejitev pri služenju strankam iz vse Slovenije, pa tudi tujine.

Skratka, verjamem, da je to šele začetek in se mi bodo na poti sproti odpirala nova vrata priložnosti. Priznam, da se tega veselim kot mali otrok sladkarij! Dobiti nov zagon za rast in pomoč tisočim ljudem pri njihovi transformaciji je res nor, fenomenalen občutek. Res cenim in spoštujem Martinino znanje.

Delo z Martino priporočam vsakemu, ki si želi več od svojega podjetja, pa še ne ve, kako do drugačnih, boljših rezultatov. Martina je prava zakladnica odličnih zamisli in s svojo pozitivno naravnanostjo in sproščenostjo topi vse ugovore in strahove. Vem, cona udobja je izjemno mamljiva, a dejstvo je, da čas leti za vse, in prej kot spravimo svoje ideje v prakso, lažje in hitreje z njimi uspemo. Z Martininim mentorstvom je pa sploh vse možno!”

Petra Nežka Koritnik, Slovenija, Nezkakoritnik.si

“Takoj, ko sem po Martininih navodilih do potankosti izdelala profil svoje idealne stranke, se je le-ta skoraj dobesedno pojavila ‘od nikoder’ čez kakšna dva tedna.
In me predstavila še eni naslednji!”

“Martina je name naredila močan vtis – prvič sem nanjo naletela na spletu. Vsebina njene spletne strani je bila zame tako močna, da me je takoj posrkala vase, saj so bile teme v zvezi z odnosom do denarja, znamčenjem sebe in svojega podjetja ter postavljanjem cen nekaj, čemur pred tem nisem posvečala veliko pozornosti, nekje v sebi pa sem čutila, da se moram soočiti z njimi, če želim narediti korak naprej v svojem poslu. Kar me je najbolj pritegnilo in kar se mi je takoj zdelo drugače od koga drugega, je ravno to, da se posveča obema poloma pri poslovanju – pri kom drugem so po navadi zunanje strategije še kar pokrite, notranje pa skorajda ne.

Delo z Martino mi je v kratkem času prineslo mnogo uvidov – najlepši je bil vsekakor ta, da je imeti in voditi svoj posel nekaj čarobnega, da je to način življenja, ki ti dovoli in omogoča rast – tako na področju denarja, strank in priložnosti, kot tudi na področju osebnostnega razvoja. Da ti spoznanje, da imaš svinčnik, s katerim pišeš svojo poslovno in osebno zgodbo, v svojih rokah, in da je možno pisati lepe in velike zgodbe – ter se pri tem ne izčrpati!

Največji preboj zame je bilo delo z denarnimi arhetipi; spoznati svojo denarno osebnost – kako se vedemo, kaj nas vodi, česa se bojimo, čemu se izogibamo in kako svoji osebnosti pomagati k plodnemu odnosu z denarjem  – je bilo zares navdihujoče.

Pri zunanjih strategijah se me je najbolj dotaknilo načelo ‘Če tržite vsem, ne tržite nikomur!’ Takoj, ko sem po Martininih navodilih do potankosti izdelala profil svoje idealne stranke, se je le-ta skoraj dobesedno pojavila ‘od nikoder’ čez kakšna dva tedna. In me predstavila še eni naslednji! Iz prve roke lahko torej povem, da ta načela res delujejo.

Martina je mentorica, ki mi je pomagala uvideti stvari iz širše perspektive; z nasveti me je opolnomočila za pogumno razmišljanje in delovanje, predvsem pa mi je dala ogromno novega znanja, ki mi koristi vedno znova. Poleg tega, da je na področju poslovnega coachinga izjemna strokovnjakinja, je zelo radodarna in srčna pri podajanju svoje ekspertize – to spozna vsak, ki dela z njo.

Martina se mi zdi izvrstna mentorica predvsem za tiste, ki si želijo hitrih in močnih premikov na svoji poslovni poti. Delo z njo zahteva pogum in veliko dela, kar pa se oboje hitro, obilno in bogato obrestuje! Dala vam bo strukturo za vaš posel, odlično pa je to, da boste prejeli celoten ‘recept’ za delo na vašem podjetju; tako za notranje kot zunanje strategije poslovnega uspeha.

Naj povem še, da je Martina zaupanja vredna oseba z izdelano delovno etiko, zanesljiva, ima močno in prijetno karizmo, ki odlično združuje mehko, duhovno energijo z jasno in strukturirano vizijo.

Lidija Smolar, Slovenija, lidijasmolar.si

“Stvari, o katerih Martina uči, dejansko delujejo. Meni osebno se je
investicija v program povrnila v 3 mesecih.”

“Drage podjetnice in podjetniki kot tudi tisti, ki na svojo podjetniško pot šele stopate, želim vam položiti na srce, da če resnično iščete mentorsko podporo, da se premaknete iz svoje točke, je delo z Martino prava stvar.

Sama resnično verjamem, da je v življenju možno doseči veliko. Da je življenje lahko lahkotno, brez obremenjujočega in konstantnega stresa in da je obilje dosegljivo vsakomur. Edina problema, ki sem jih imela, sta bila, kako premagati strah in kako začeti stopati po poti spremembe. Naključno sem preko brskanja po internetu prišla do Martine (sicer pa v življenju naključij ni). Z vpisom v program sem želela razširiti svoja podjetniška znanja, jih postaviti v bolj praktično preobleko in zbrati pogum za lansiranje svojega lastnega posla. Izkušnja je bila resnično čudovita, saj je pridobljeno znanje vsestransko uporabno. Tudi če ste zaposleni in želite doseči spremembo v podjetju, kjer delujete, boste z vpisom resnično dosegli čudovite rezultate.

Meni osebno se je investicija v program povrnila v 3 mesecih. Zato nikar ne odlašajte. Energija, ki jo dobite prav s tem korakom, je res neverjetna, kakor tudi celotno znanje. Vse stvari, ki se jih naučite, so resnično šola za življenje. Najbolj zabavno pri vsem pa je to, da stvari, o katerih Martina uči, dejansko delujejo.

Popolna predanost, srčnost in nesebično deljenje vsega svojega obsežnega znanja so resnično kvalitete, zaradi katerih Martina tako sije in izstopa. Nikar ne dvomite v višino investicije. Za lekcije, ki jih boste prejeli, je cena absolutno prenizka. To je investicija v vašo lastno vrednost. Recite sebi JA. Poplačano vam bo 1000x. Pridobljeno znanje vam bo vedno na voljo, predvsem pa se bo sprememba zgodila v vas samih. Postali boste drugi. Postali boste boljša verzija same sebe. In ni ga denarja na svetu, ki lahko poplača to notranje zadovoljstvo, ko se ozrete nazaj in pogledate svojo pot, ki ste jo prehodili z Martinino podporo.

Hvala, Martina. Hvala za čudovito pot, inspiracijo in za vse spodbude. Hvala za tvoj sijaj in predanost.”

Mira Milovanovič, Slovenija, Instagram.com/businesswellnessleader

“Delo z Martino je bilo definitivno najboljša investicija, ki sem jo naredila vase.”

“Na svoji samostojni poti sem se srečala s popolno zmedo v mislih, urejenosti delovnika, financah… Idej, kaj bi rada počela in znanj, ki bi jih rada predajala naprej, je bilo veliko, nisem pa vedela, kam naj se fokusiram, in na koncu sem imela občutek, da sem na čolnu, ki ga uspešno veslam v krogu. To stanje me je, milo rečeno, izčrpavalo.Ko sem v darilni vrečki dogodka 500 podjetnic naletela na Martinin CD Darovi in izzivi 8 denarnih arhetipov, me je – sploh glede na to, da se tudi sama ukvarjam z arhetipi – takoj pritegnilo vabilo na posvet.

Na tem posvetu sem hitro prišla do zaključka, da bi potrebovala takšno mentorico, s katero lahko debatiram o svojih idejah, in ki mi zna podati praktičen odgovor, ne zgolj teorije. Prvi rezultati so prišli takoj: veliko ahajev glede mojih skritih prepričanj o denarju, novih spoznanj o mojem delovanju, ter opazen dvig energije.

Intenziv je najprej prinesel dolg vprašalnik, s pomočjo katerega sem naredila pregled svojih želja in se dobro pripravila na svetovanje z Martino. Nekatera vprašanja so mi dala pošteno misliti, tako da sem potrebovala nekaj dni, da sem ga dokončala. In čeprav mi sprva ni bilo najbolj prav, da zahteva toliko energije in časa, ker sem bolj hitre narave, sem kmalu ugotovila, kako koristen in transformativen je! Dejansko še danes razmišljam o nekaterih vprašanjih… res sežejo globoko.

Samo svetovanje mi je bilo izredno všeč. Skoncentirani sva bili name, na moje potrebe, nisva izgubljali časa na nepotrebnem. Po treh urah sem imela v glavi konkretno vizijo, fokus na stvareh, ki so mi pomembne, ter konkretne napotke, kako naj svojo vizijo uresničim.

Od sodelovanja z Martino sem odnesla veliko, in moj cilj je, da sodelovanje nadaljujeva! Pridobila sem na samozavesti, zavedanju svojih prednosti in svoje vrednosti. Prav tako sem spremenila že veliko svojih prepričanj o denarju, in to se že pozna na bančnem računu.

V zelo kratkem času sem premagala svoje strahove glede eksistence, ponujanja svojih storitev, postavljanja cen… Danes mi ni nerodno ponuditi svoje storitve in zanjo zaračunati! Še slab mesec nazaj sem se najbolje počutila, ko sem svoje znanje delila zastonj. Danes sem prevzela odgovornost zase in za svoj posel v svoje roke, in sem vsak dan bližje svojim ciljem.

Delo z Martino je bilo definitivno najboljša investicija, ki sem jo naredila vase. Bogato se je poplačala in ima še veliiiko potencialov! Delo z njo bi priporočala čisto vsem podjetnikom. Vedno vam bo dala predlog izboljšave, konkreten nasvet, kako se nečesa lotiti, in vam vašo pozornost usmerila z vašega trenutnega fokusa na višjo perspektivo, s katere morda stvari izgledajo popolnoma drugače in skrivajo veliko novih priložnosti, za katere ste danes slepi.

Klavdija Verlak, Slovenija, Intoivision.com

“Moj mož, ki je ob nakupu skeptično opazoval moje podvige, je po dveh mesecih programa dejal, da sem očitno to znanje in podporo prav zares potrebovala, saj sem neverjetno sproščena in vesela, ‘takšna, kot pred šestnajstimi leti, ko sva začela ‘hodit’.”

“V veliko programih, v katere se vpišeš, ti obljubljajo, da se ti bo popolnoma spremenilo življenje. Meni se je z Martininim programov prav gotovo! In za to sem ji še prav posebej hvaležna.

Moj mož, ki je ob nakupu malce skeptično opazoval moje podvige, je po dveh mesecih programa dejal, da sem očitno to znanje in podporo prav zares potrebovala, saj sem neverjetno sproščena in vesela, »takšna, kot pred šestnajstimi leti, ko sva začela ‘hodit’.

Spoznala sem, kako sem lahko uspešna in imam hkrati dovolj časa zase, da živim polno in zadovoljno, uresničujem svoje srčne želje (ki jih je veliko!) Poleg zelo poglobljenega marketinškega, prodajnega znanja, znanja o znamčenju, odnosu do denarja in še in še, sem predvsem začela sebe doživljati drugače: kot osebo, ki so ji prav zares odprte vse poti, ki ima lahko točno takšno sanjsko življenje, ki sem ga do zdaj gledala le na vision boardih in upala, da enkrat pridem tja.

Trdno verjamem, predvsem pa čutim, da bo leto 2016 moje leto, saj gre vse tako, kot si želim.

Ker sem že dve leti razmišljala in delala na tem, da bi postavila podjetje na globalnem trgu, sem v trenutku pred vpisom v program, imela dovolj čakanja. Prišel je moj trenutek in Martina mi je pomagala, da sem elegantno naredila ta premik iz slovenskega na globalni trg, iz ene branže v drugo. Brez nje bi danes verjetno še vedno razmišljala in »delala na tem«, da to enkrat uresničim.

Tudi številke so se začele z njenimi metodami, tehnikami in znanjem močno obračati navzgor, s tem pa tudi moja samozavest, da sem sposobna še veliko več kot tisto, kar trenutno vidim na svojem računu. To je tako neverjeten občutek, da se ga ne da opisati z besedami, zato vsem, ki razmišljate o konkretnem premiku v svojem poslu ali šele začenjate, svetujem, da investicijo v delo z Martino čim prej vračunate med svoje prve prioritete, saj se vam bo milijonkrat povrnila.”

Tina Grilc, Slovenija, TinaGrilc.com

“Na koncu imaš občutek, da je cena, ki si jo plačal za program, resnično prenizka,
saj dobiš mnogo več, kot pred samim začetkom obljublja.”

“Martina, čudovito bitje na Zemlji. Imela sem to srečo, da sem jo spoznala v začetku letošnjega leta. Iskala sem nekoga, ki bi mi pokazal pot, kako naj svoje bogate izkušnje in znanja predajam naprej. Da izpolnim svoje hrepenenje, živeti svoje poslanstvo. Da pomagam ljudem, ki potrebujejo nekoga kot sem jaz.

Takoj sem začutila, da mi lahko da tisto, kar potrebujem. Nežno me je vodila skozi vsebinsko zelo bogata in dobro premišljena programa. Korak za korakom sem sestavljala svojo sestavljanko. Martina mi je celotno pot potrpežljivo stala ob strani z vsem svojim znanjem in izkušnjami, ki jih premore (in teh je ogromno in še več). Nikoli ni rekla, tega pa ni v programu. Daje vse, celo sebe. Kajti ona verjame vate, vidi tisto, kar ti še ne vidiš. Vate verjame bolj kot ti sam. Na koncu imaš občutek, da je cena, ki si jo plačal za program, resnično prenizka, saj dobiš mnogo več, kot pred samim začetkom obljublja.

Martini sem resnično hvaležna, kajti dala mi je vse in z njeno pomočjo sem tudi naredila vse, da lahko poletim svojim sanjam naproti. Martina, hvala Ti.”

Andreja Kastelic, Slovenija, DruzinaZlateDobe.si

“Navdušena sem, kako hitro (po samo enem posvetu z Martino!) sem integrirala nove ravni podjetniških veščin v svojo osebnost ter koliko jasnejše je postalo moje sporočilo.”

“Zelo (pozitivno!) presenečena sem nad globokim učinkom, ki ga je imela name Martinina analiza denarnih darov in izzivov. Preden sva govorili, niti sama sebi nisem hotela priznati, v čem sem pri poslu dobra. Ljudje, ki so mi rekli, da si ne morejo privoščiti dela z mano, so se mi tako smilili, da zaradi tega nisem dvignila svojih cen, čeprav se večina mojih potencialnih strank nad njimi ni nikoli potožila.

Osredotočena sem bila na ne-tako-zelo-idealne stranke in zavirala svoj napredek zaradi peščice ljudi, medtem ko je množica drugih čakala, da naredim korak naprej. Navdušena sem, kako hitro (po samo enem posvetu z Martino!) sem integrirala nove ravni podjetniških veščin v svojo osebnost ter koliko jasnejše je postalo moje sporočilo.

Zdaj razumem, da lahko zlahka lahko spremenim tisto, kar me je blokiralo, pripravljena sem zvišati svoje cene, ker ne vidim več maloštevilnih, ki “si ne morejo privoščiti”, temveč mnoge, ki si LAHKO, in vem, da bo to pomenilo ogromen premik tudi v mojih financah. Implementacija samo enega Martininega nasveta bo moje mesečne prihodke povečala za vsaj 4.000 USD, brez dodatnega vložka časa. In to je šele začetek!”

Liselotte Ellegaard, Danska, LiselotteEllegaard.com

“V treh dneh po intenzivu sem naredila vse tisto,
kar sem prej odlašala že več mesecev…”

“Martinina pozitivna energija in entuziazem sta tako nalezljiva, da je bila odločitev za intenziv edina logična izbira. V tistem trenutku še nisem vedela, kako globoko skozi vzorce mi bo pomagala seči. Že takoj, ko sem se prijavila na njeno mailing listo in poslušala njene darilne posnetke, se je proces znotraj mene pričel odvijati.

Začeli so se pojavljati vzorci in vrednote vezani na mojo lastno vrednost, ob izpolnjevanju vprašalnika, ki mi ga je poslala pred intenzivom, pa sem se spustila še globlje v razmislek o tem, kakšen je moj odnos z denarjem, kakšna je moja lastna vrednost, kdo sem in kaj počnem. Na intenziv sem tako res prišla že pripravljena.

Ko sva skupaj z Martino pogledali v te vzorce, pa je s svojim pristopom, znanjem in uvidi pomagala, da so se koščki sestavljanke zložili na svoje mesto. Do sedaj sem vedela, kaj moram početi, Martina pa mi je razkrila, kako to dejansko narediti. S konkretnimi nasveti, navodili in primeri iz prakse, mi je pomagala razumeti, kako sestaviti ustrezne programe. Največji aha moment pa je bil, ko mi je pomagala ozavestiti, kako so povezana moja najgloblja hrepenenja in moje finančno stanje. Še posebej velik preboj je bil v trenutku, ko mi je pomagala pogledati na mojo situacijo z druge perspektive in povezati notranje vzgibe in motive z varnostjo finančnega obilja. Čista zmaga.

Kar naenkrat sem dobila voljo, ki je prej nisem imela, in v treh dneh po intenzivu naredila vse tisto, kar sem prej odlašala že več mesecev. Dobila sem strategijo za naprej in počistila stare vzorce, ki me niso več podpirali. Ni me več strah neuspeha niti uspeha, ker sem z Martinino pomočjo ozavestila zaupanje vase in obilje, ki ga Vesolje ponuja.

Martino priporočam prav vsakomur, ki ima težave z lastno vrednostjo, vsakomur, ki ima sicer dovolj znanja, pa v praksi stvari ne stečejo kot bi morale, in vsem tistim, ki se zavedajo, da je investicija vase najboljša naložba za prihodnost. Če pa tega še ne vedo, pa bodo gotovo to ugotovili z Martino.”

Manca Razboršek, Slovenija, Manca.si

“Načrtujem kar petkratno povečanje prihodkov.”

“Z Martino sem se prvič srečala prek njene zgoščenke s treningom na temo odnosa do denarja (prejela sem jo kot darilo ob obisku enodnevne finančne šole v organizaciji Martininih kolegov). V tistem obdobju sem si želela korenitih sprememb v življenju, želela sem početi še nekaj drugega. Spraševala sem se, “Kaj sploh še znam?”, in iz radovednosti poklicala Martino, v upanju, da izvem kaj novega, nekaj, kar bi mi pomagalo ugotoviti, kako naprej.

Takoj sem začutila, da se moram vpisati v Martinin program, ker se mi je ob pogovoru z njo odprla čisto nova perspektiva. Moje meglene sanje po nečem drugačnem so se končno razjasnile. Končno sem lahko jasno videla pot do uresničitve mojih podjetniških ciljev. Najprej sicer nisem vedela, od kod vzeti denar za investicijo, pa se je v nekaj dneh pojavil iz čisto nepričakovanega vira, ker sem mu dala namen – vedela sem, kaj si želim, in kje naj začnem.

Spremembe sem začela opažati takoj po vpisu v VEČ strank, VEČ obilja. Brez Martininega mentorstva bi še danes tavala v začaranem krogu poskušanja, brez pravega načrta, kako ob že vpeljani dejavnosti razviti novo vejo mojega podjetja na podlagi čisto drugačnega poslovnega modela. Verjetno bi se mi vse zdelo zapleteno in težko, tako pa je vse jasno kot beli dan! Postala sem odločnejša, samozavestnejša in pogumnejša. Ne samo, da se ne obremenjujem več z nepomembnimi stvarmi, zdaj resnično verjamem vase in v svoj uspeh. Bolj kot kdajkoli prej se zavedam, kako pomembni so pravilno razmišljanje, pravi koraki ter konsistentna akcija za kreiranje novih priložnosti in denarja ter za rast in polno življenje. Novo znanje me je celo tako obogatilo in navdušilo, da sem se vpisala tudi v VEČ življenja, VEČ denarja ter spoznala drugačno, enostavnejše, učinkovitejše in bolj harmonično ravnanje z denarjem.

Delo z Martino bi vam priporočala, če si srčno želite začeti ali nadgraditi svoj posel, pa vas je strah neznanega, ali pa vas ovira kakšna miselna blokada, na primer prepričanje, da ne morete imeti tistega, kar si želite, ker ni dovolj denarja. Ko sem bila sama pred odločitvijo, pred katero ste v tem trenutku morda vi, sem se odločila, da skozi Martinino ponudbo vložim v svoj razvoj in v znanje, ki ga kot podjetnica potrebujem, da sem lahko uspešna, in če bi lahko zavrtela čas nazaj, bi enako storila še neštetokrat.

Z Martinino pomočjo sem ustvarila program, ki omogoča salonskim podjetnicam finančni uspeh in dolgoročno rast, in se naučila, kako pomembne so številke ter kako moram razmišljati, da izračunam pravo vrednost svojega paketa in postavim pravo ceno. Pridobljeno znanje zdaj združujem s svojimi izkušnjami, odpiram nova vrata salonskemu podjetništvu in verjamem, da se mi bodo moje investicije vase bogato obrestovale – načrtujem kar petkratno povečanje prihodkov.

Tanja Vipavec, Slovenija, salonskapodjetnica.si

“Z Martino, ki kot mentorica v svojih strankah vidi nekaj, česar še same ne morejo videti, boste kmalu zaživeli svoje sanje, če ste za to le pripravljeni nekaj narediti: investirati vase.”

“Za Martino sem prvič slišala, ko je soorganizirala prvi slovenski podjetniški telesummit, mojo pozornost pa je pritegnila tudi zato, ker se je med drugim šolala pri meni zelo ljubi virtualni mentorici Gini DeVee, s katero sem si želela delati. In potem se pojavi Martina, ki je Divine Living Certified Coach, z njo pa priložnost, da pridem do znanja, ki sem ga iskala, ne da bi morala dragoceni čas in denar zapravljati čez lužo.

Decembra 2014, ko sem se podajala na podjetniško pot, sem se tako prijavila na Martinino delavnico. Za leto 2015 sem si zadala cilj, da nadgradim svoje znanje znamčenja in trženja, in še danes se živo spominjam tega dogodka. Že po nekaj stavkih sem vedela, da je “to to” in da si želim dela z Martino. Začelo me je skrbeti, kako bom prišla do njenega mentorstva, in želela sem si samo še slišati investicijo. Da je bila zadeva še bolj zanimiva, sem bila na delavnici izžrebana za vroči stol in že samo ta izkušnja mi je dala zelo veliko. Martina mi je namreč pojasnila vzrok, zakaj v mojem poslu še ni bilo strank, ki sem si jih želela. Ob koncu delavnice sem v veri, da imam dovolj denarja na računu (ob prihodu domov se je izkazalo, da ga ni dovolj, ampak je potem vseeno prišel!), sprejela odločitev za vpis v skupinski mentorski program VEČ strank, VEČ obilja, in januarja končno pričela delati z Martino.

Povejte željo in z Martinino pomočjo, znanjem, podporo ter sočutjem jo boste zagotovo uresničili. Martina je od vsega začetka zaupala in verjela vame, in svoj cilj sem realizirala celo prej kot sem pričakovala, v dobrih štirih mesecih. Obenem sem pridobila ogromno podjetniškega znanja, pa ne samo teorije, ampak zelo praktične “zunanje” in “notranje” strategije uspeha. Oblikovala sem strateške posvete in začela pridobivati stranke. Moram priznati, da ne najdem besed, ki bi opisale hvaležnost, ki jo čutim do Martine, da mi je “odprla” obzorje takšnega pristopa do strank, ker mi je to pomagalo do številnih prebojev tudi v zasebnem življenju. Skoraj vsaka stranka mi je prinesla določeno izkušnjo v obliki ogledala, in osebna rast, ki sem jo dosegla skozi te posvete, je neprecenljiva. Delo z Martino res vodi v celostno preobrazbo!

Pridno se ravnam po dveh Martininih “naukih” – “Več življenja, več obilja!” ter “Pri odločanju med dvema stvarema ni potrebno izbirati; namesto ali-ali se lahko odločimo za in ter imamo tako oboje.” – in verjamem, da mi bosta osebna rast ter implementacija osvojenega znanja prinesla izpolnitev vseh mojih želja in s tem življenje, kot si ga želim živeti.

Delo z Martino bi vam toplo priporočala tako v primeru, če šele stopate na podjetniško pot, kot tudi v primeru, če ste že nekaj let podjetniki, pa v svojem poslu ne dosegate želenih rezultatov. In seveda, če si želite sprememb v svojem življenju in realizacije želja, o katerih si mogoče še sanjati ne upate. Zagotavljam vam, z Martino, ki kot mentorica v svojih strankah vidi nekaj, česar same še ne morejo videti, boste kmalu zaživeli svoje sanje, če ste za to le pripravljeni nekaj narediti: investirati vase. Verjemite mi, ne bo vam žal. Ne čakajte! Tudi vi ne boste našli besed, ki bi opisale vso vašo hvaležnost.

Že na tisti prvi delavnici, kjer sem Martino želela “začutiti”, sem spoznala, da je Martina zelo srčna oseba. To spoznanje se je skozi najino skupno dosedanje sodelovanje samo še okrepilo. Poleg srčnosti jo odlikuje še velika mera vztrajnosti, sočutja in zaupanja. Martina, beseda HVALA je premalo za vse preboje, ki sem jih dosegla z delom ob tvojem mentorstvu.

Barbara Marolt, Slovenija, www.facebook.com/barbara.klemen.9

“Sedaj lahko realno načrtujem vsaj trikratno povečanje prihodkov
v naslednjih šestih mesecih glede na prejšnje poslovno leto.”

“Prijateljica mi je omenila slovensko podjetnico, ki se zelo veliko izobražuje v ZDA in ima sama tudi globalen posel. Pobrskala sem po spletu, prebrala vse članke o Martini Zorc in se navdušila. Po strateškem posvetu mi je bilo jasno, da želim delati z njo. Kljub nezavidljivi finančni situaciji sem se odločila za investicijo in iskreno povedano, še enkrat bi se in še hitreje. Preden sem začela delati z Martino se mi je ravno iztekal porodniški dopust, da bi se vrnila k staremu poslu zaradi usklajevanja družinskih obveznosti ni bilo več realno izvedljivo, poleg tega sem si želela ponuditi nekaj več, vendar nisem vedela ne na kakšen način ne kdaj.  Moj prejšnji posel mi kljub zelo zadovoljnim strankam in uspehom ni omogočal konstantnega dotoka denarja.

Martina mi je s svojimi nasveti odprla oči za možnosti, ki so bile zame nepredstavljive. Prvič sem si dovolila glasno povedati, kaj bi zares rada delala, začutila je mojo strast v glasu in od tam naprej so se stvari začele zares hitro spreminjati. Martina je resnično mojstrica brandinga, pozicioniranja in tudi odlična coachinja, teh treh lastnosti zlepa ne najdeš vseh pri eni osebi. Pomagala mi je s praktičnimi in čisto konkretnimi nasveti, kako se lotiti stvari v moji situaciji. Od popolne praznine v stilu: “Kaj bom pa jaz sploh delala?” sem v samo treh mesecih dela z njo oblikovala nov program, torej novo ponudbo, ki je za stranke in zame boljša, že izvedla prvo predstavitveno predavanje in pridobila prve plačljive stranke. Za primerjavo, sedaj lahko realno načrtujem vsaj trikratno povečanje prihodkov v naslednjih šestih mesecih glede na prejšnje poslovno leto. Zame je to realno, Martinina realna številka za moj primer je pa še višja.

Martina mi je v bistvu podala načrt, kaj vse lahko storim, da bom lahko konstantno pridobivala stranke in predvsem mi je odprla oči za popolnoma nove priložnosti. Pred štirimi meseci je bila prihodnost negotova in zelo zamegljena, toda moja zlata mentorica Martina mi je pomagala jasno zagledati cilj in oblikovati najhitrejšo pot do njega. Najbolj srečna sem, ker mi je pomagala v tako kratkem času popolnoma zamenjati staro obliko dela z novo, ker na ta način lahko veliko bolje pomagam svojim strankam in so one bolj zadovoljne, to pa je konec koncev tisto, zaradi česar tako rada delam svoj posel. In pri Martini sem takoj opazila, da je tudi ona takšna. Resnično sem začutila, da ji je mar zame, da išče najboljše rešitve, da si prizadeva za moj uspeh, ker vidi, kako močno si ga želim in da se seveda jaz trudim zanj. Zna stati ob strani, zna pohvaliti in zna biti resnično razumevajoča, a hkrati ponudi takšen odgovor, da lahko prepoznam svoje napake in zablode. Res se veseli vseh malih in velikih uspehov, ker ima izjemen občutek za ljudi, vsakemu se zna prilagoditi in ga pozitivno usmerjati.

Če razmišljate o delu z Martino, bi rekla, da sta pomembni dve vprašanji. Prvo vprašanje: Si zares želite spremembe? Če je odgovor DA, potem dovolite, da vam Martina predlaga, kako vam lahko najbolj pomaga. Moja izkušnja je, da resnično svetuje tisti program ali obliko dela, ki je za vsakega posameznika v njegovi situaciji najboljša in prinaša najhitrejše rezultate.

Sledi drugo vprašanje: Kako hitro lahko začnete delati z njo? Denar in čas se najdeta, ko se odločite, da zares hočete spremembo na bolje. In to veliko spremembo. Meni se je tudi zdela investicija sprva visoka, ampak glede na to, kakšne rezultate Martina pomaga doseči, lahko mirno rečem, da je zagotovo vredna vsakega evra. Na znanje za uspeh!

Ksenija Krevs, Slovenija, TvojaMoc.si

“Takoj, ko sem se vpisala, se je denar pojavil iz povsem nepričakovanega vira!”

“Po najinem srečanju sem si močno želela delati z Martino, a sem bila sprva negotova, ker še nikoli nisem investirala vase ali v svoje podjetje na tak način. Ampak takoj, ko sem se vpisala, se je denar pojavil iz povsem nepričakovanega vira!

Delo z Martino in denarnimi arhetipi mi je omogočilo boljše razumevanje same sebe, obenem pa sem se naučila, kako zgraditi uspešno coaching podjetje.

Najini posveti so ustvarili prostor za načrtovanje, in ker poznam darove svojega Povezovalca, sem se lahko naslonila na te veščine pri svojem poslovanju in pridobivanju strank. Zdaj tudi razumem, zakaj sem vedno dvomila v svoje nakupe – z Romantikom in Zbiralcem kot dominantnima arhetipoma, in zaradi tega lahko zdaj sprejemam pretehtane odločitve, ki mi bolje služijo.

Poleg dela na zavesti obilja mi je Martina pomagala tudi pri oblikovanju moje znamke in mojih programov. Toliko znanja ima s tega področja in njene usmeritve so mi bile zelo všeč. Bila sem podjetnica začetnica, pa vendar ves čas povsem finančno podprta.

Zares sem hvaležna za Martinino navdušenje in za to, kar je lahko videla v meni, pa sama nisem mogla. Proslavljala je vsako mojo zmago in v posvete vedno vlila svojo živahno energijo.”

Mireille Parker, Avstralija/Švica, MireilleParker.com

“Lahko rečem, da sem naredila tektonske premike v razmišljanju, ne samo na marketinškem področju, temveč tudi pri razmišljanju o mojem odnosu do denarja.”

“Martina me je pritegnila s svojo navdušenostjo. Navdušenostjo nad tem, kar sama dela, ter navdušenostjo nad prihodnostjo. Maja sem se odločila za njeno mentorstvo na področju brandinga, pri delu z Martino pa sem pridobila še veliko več kot to.

Maja sem imela še zelo nejasno sliko o tem, kaj bo pravzaprav obsegal moj program, kaj bom delala. Po vsakem srečanju je bila slika večja in bolj jasna, sedaj pa mi je popolnoma jasno, kaj je to, predvsem pa sem spoznala, da se lahko dokaj različne zadeve spletejo skupaj v eno krasno celoto. Martina je moje razmišljanje marsikje obrnila na glavo, predvsem pa razjasnila pogled na moje podjetje, kam ga postaviti in usmeriti, ter na postavitev prave cene za program. Delo z njo bi priporočila vsakomur, ki bi imel rad jasno sliko o tem, kaj dela.

Lahko rečem, da sem naredila tektonske premike v razmišljanju, ne samo na marketinškem področju, temveč tudi pri razmišljanju o mojem odnosu do denarja. Na tem področju moram sicer še ogromno narediti, vendar je prvi korak, ki je vedno tisti najtežji, za mano.

Martini sem neznansko hvaležna za njeno potrpežljivost, ter iskreno željo po mojem napredku. Prilagodila se je mojemu počasnemu tempu, ker me je razumela, da so bili zame to res veliki koraki v življenju.

Zdaj, nekaj mesecev po zaključenem mentorskem programu, imam napisan jasen program s sistemom petih korakov za delo s strankami, ter jasno opredeljenih osem elementov, ki označujejo kdo in kaj smo v našem podjetju. Vabila za prvo delavnico pa so tudi že razposlana! Cena programa pa je taka, da jo lahko povem z mirnim in jasnim glasom, ter veseljem in mirnostjo v srcu.”

Tatjana Brumat, Slovenija, www.lucrum.si

“Investicija v Martinine programe je bila moja najboljša in najmodrejša odločitev.”

“Na svoji poslovni poti sem že 19 let in moje dušno poslanstvo je bilo tako močno, da sem se zanj odločila že v študentskih letih. Pa vendar sem se do trenutka, ko sem spoznala Martino, še vedno iskala, še vedno nisem bila dovolj prepričana vase, v svoje darove, znanja in izkušnje, ki sem jih pridobila v vseh teh letih. Še vedno sem iskala potrditve zunaj sebe.

Martinin srčen, velikodušen in visoko profesionalen način dela me je pritegnil, da sem se odločila za osebno mentorstvo pri njej in program Vesoljna energija obilja, ki je vse skupaj lepo zaokrožil, saj že od nekdaj verjamem v Obilje v vseh oblikah.

V treh mesecih, pa je bilo vmes poletje, mi je Martina pomagala do tako velikih prebojev, da ima moje podjetje zdaj nove, zdrave in stabilne temelje, vse moje izkušnje, znanje in darovi so se postavili na svoje mesto in se eksponentno nadgradili z Martininim širokim in globokim pogledom, celovitim pristopom ter širokim spektrom znanja nove energije.

Z Martinino pomočjo sem ugotovila, kje in na kakšen način sem izgubljala svojo moč. Zavedam se, kdo sem in kam grem. Pišem popolnoma novo zgodbo, navdahnjeno iz srca. Končno sem začela živeti svoje polne potenciale in si dovolila zaživeti svojo najveličastnejšo verzijo sebe.

Martina mi je pomagala moje znanje in izkušnje nadgraditi, zaokrožiti in dvigniti na čisto nov nivo, tak, ki sem ga sanjala. Zdaj ga živim. Šele zdaj sem lahko pravi vzgled in navdih svojim strankam. Čutim svoj celostni, holistični pristop v svojih programih, do katerih me je Martina hitro in varno pripeljala in mi pomagala, da sem jih dala v življenje. Zdaj lahko svoje stranke v polnosti podprem, da tudi one zaživijo svojo Najveličastnejšo verzijo sebe.

Obilje sem že znala ustvariti, zdaj ga znam tudi obdržati, zahvaljujoč Martininemu programu Vesoljna energija obilja, skozi katerega ozaveščam škodljiva prepričanja o obilju in jih prepisujem z novimi, zdravimi.

Investicija v Martinine programe je bila moja najboljša in najmodrejša odločitev. Pišem svojo novo osebno in poslovno zgodbo, polno navdiha, spontanosti, lahkotnosti, srčnosti in kar je najpomembneje, živiiim!!! Pot se odpira sama od sebe, podpirajo me čudoviti prijatelji in poslovni partnerji, stranke dosegajo čarobne rezultate. Zdaj si zopet upam sanjati na veeeliko in končno čutim strast in ljubezen do življenja samega <3

Draga Martina, hvaležna sem ti iz vsega srca!!!”

Vesna Hostnik, Slovenija, GlobinaLepote.si

“V manj kot uri sem svojo ceno dvignila s £1997 na £5500 in
prodala prvi paket za £5500 v manj kot 3 dneh.”

“V manj kot uri sem svojo ceno dvignila s £1997 na £5500 in prodala prvi paket za £5500 v manj kot 3 dneh.

Preden sem začela delati z Martino mi je primanjkovalo samozavesti, ki sem jo potrebovala, da bi bila odličen coach. Skrivala sem se za zgodbo, da nisem dovolj dobra. Moje omejujoče prepričanje je bilo, da z delom, ki ga ljubim, ne bom nikoli mogla generirati denarja.

Potop v denarne arhetipe mi je omogočil, da sem odkrila svoj prvi arhetip, Zvezdo. Dokler se nisem odprla temu arhetipu, nisem vedela, kako magnetna sem. Zaradi usklajenosti s svojimi arhetipi lahko zdaj v svojem podjetju delujem avtentično in močno, kar konsistentno privablja moje idealne stranke, ki so pripravljene veliko investirati vase.

Nisem se mogla videti kot nekdo, ki računa več kot £1997 za svoje pakete. Težko sem si predstavljala, da bi jih lahko prodala za več.

Martinin res dober coaching na temo zavesti obilja me je pripeljal do preboja v moji miselnosti pomanjkanja. Martina mi je pomagala oblikovati cene za mojo ponudbo in v treh dneh sem prodala svoj prvi 3-mesečni coaching paket za £5500.

Martina je ena od tistih coachinj, ki vam ne dovolijo, da bi se zadovoljili s povprečnostjo. Pomagala vam bo prepoznati vaše vrline in vas vodila do take uporabe vaših arhetipov, ki bo z lahkoto pospešila vašo podjetniško rast.

Martina je izjemen coach; je zelo intuitivna in ima izredne veščine na področju znamčenja in podjetništva nasploh, tako da vam lahko pomaga identificirati, kje v vašem podjetju ‘pušča’.

Coaching z Martino je bila najboljša investicija, kar sem si jih kadarkoli podarila. Ne bom vam žal, če boste delali z njo.”

Joyce Oladipo, Luksemburg, JoyceOladipo.com

“Končno sem povezala točke med svojo strastjo, poslanstvom in dobičkom,
in občutek je fantastičen!”

“Martinin slog je popolna kombinacija inteligence in drznosti. Njen coaching prinaša realne življenjske nasvete. Martina spreminja način, kako poslovneži upravljajo s svojimi cilji, kariero, življenjem. Tudi če ste že dolgo v poslu in vam nekako ‘uspeva’, vas bodo njene veščine popeljale onkraj reševanja težav v razcvet. Martina je dobra poslušalka, ima sposobnost pozornega poslušanja, osredotočenja in intuitivne zaznave najgloblje resnice. Med najinim VIP dnevom mi je pomagala zelo hitro in brez kakršnegakoli pritiska uvideti, da lahko moja ženstvenost doseže in odklene mojo svobodo, strast in vero vase in svojo modrost. Končno sem povezala točke med svojo strastjo, poslanstvom in dobičkom, in občutek je fantastičen! Zahvaljujoč spremembam, ki jih vnašam, sem priča uresničevanju svojih podjetniških sanj. Moja čustva do denarja me sproščajo in hkrati pozitivno vznemirjajo. Imam novo energijo in celo zaganjam novo podjetje, z višjo zavestjo o svojih arhetipih na splošno. Hvala, draga Martina, da si v meni prepoznala močno žensko, tudi ko tega sama nisem mogla videti. Zdaj krojim uspeh po svoji meri.

Carmen Cook, Florida, ZDA, ZenWoman.org

“Zaradi premika pozornosti z odhodkov na prihodke sem se lahko osredotočila na svoje cilje, povečala prilive in že drugi mesec ustvarila več kot 10.000 USD!”

“Potop v moje denarne arhetipe z Martino mi je pokazal, da že imam lastnosti dobre prodajnice IN uspešne poslovne ženske. Nisem pa vedela, kako izkoristiti te lastnosti za ustvarjanje rezultatov, kakršne sem si želela. Še več, odkrila sem, da sem celo sama sebi preprečevala, da bi uspela. Odkar sva z Martino delali skupaj, končno razumem zakaj potrebujem podporo, naredila pa sem tudi že prve korake, da bi si jo dovolila sprejeti tako v poslovnem kot v zasebnem življenju. Eden mojih največjih prebliskov se nanaša na spremljanje prihodkov. Zaradi premika pozornosti z odhodkov na prihodke sem se lahko osredotočila na svoje cilje, povečala prilive in že drugi mesec ustvarila več kot 10.000 USD! Juhu! Naučila sem se, da se moram povezati z denarjem, namesto da se počutim ločena od njega. In pa, da pravzaprav blokiram svojo naravo, ko se temu upiram. Zdaj svoj denar povezujem z izkušnjami, ki mi jih omogoča, in čutim, kako se moja vibracija dviga v pozitivno vznemirjenje namesto v obup, kjer je bila tako dolgo. Spoznala sem, da pomanjkanje trošenja denarja dejansko ustavlja njegov pritok. Dejstvo, da sem se odprla svojim denarnim arhetipom, mi je pomagalo narediti prostor sprejemanju vsega, za kar že nekaj časa prosim – medtem ko sem se prej počutila samo blokirano, zafrustrirano in kot da sem obtičala na mestu. Sedaj stvari tečejo in se premikajo veliko hitreje, ker bolj zaupam svoji intuiciji in sem v hitri, odločni, navdihnjeni akciji, kar mi pomaga privabljati tako stranke kot denar.

Zelo sem hvaležna, da sem Martino spoznala takrat, ko sem jo. Nič se ne zgodi po nesreči. Če to berete, obstaja razlog. Martina ima to nežno moč, zaradi katere se lahko sprostite in zaupate njenemu znanju. Njeno poznavanje in strast do teh vsebin ter njena sposobnost, da vam ponudi točno tiste informacije, ki bodo koristile vaši edinstveni situaciji, so neverjetni. Je intuitivna, avtentična, sočutna in brilijantna. Če želite očistiti svoje denarne kanale, razumeti, kako uporabiti, kar že imate, za skok naprej in realizacijo rezultatov, na katere ste čakali, je Martina vaša coachinja. Veseli boste, da ste rekli DA.”

Tracy Robin, NJ, ZDA, TracyRobin.com

“Prijateljskega odnosa, ki ga imam danes z denarjem, ne zamenjam za nič na svetu!”

“Razlog, da sem se odločila za pristop k programu Vesoljna energija obilja so bili arhetipi. Končala sem namreč tečaj Arhetipska psihologija po metodi Caroline Myss in ker sem poznala skrivnosti arhetipov skozi vsakdanje življenje, me je radovednost silila, da se spoznam še skozi denarne arhetipe. Čutila sem, da se mi lahko razkrije čisto nova pot, jasnost v delovanju in pa možnosti za spremembe.

Skozi program mi je Martina pomagala, da sem ozavestila, kakšen je moj pravi odnos do denarja. In verjemite, da sem bila močno presenečena, kajti moja predstava je bila čisto nekaj drugega. In kot je na poti osebne rasti pravilo – šele z ozaveščanjem lahko začneš spreminjat. In tako se je začelo. Denarne pošasti prepričanj o denarju iz otroštva in omejujoče družbe so počasi začele izgubljat moč, da so dale prostor energiji ljubezni do denarja. Rezultat tega procesa je, da sem prepojena z občutkom, da sem vredna in vidna in zaradi tega odpada stari način delovanja, da moram delati več, da zaslužim več. In še več, sprememba je vidna, kajti cenim svoje delo in to, kar dajem strankam v okviru svojih programov Vidna, vredna in srečna v 7. korakih.

Vsekakor priporočam vpis v program Vesoljna energija obilja, kajti prijateljskega odnosa, ki ga imam danes z denarjem, ne zamenjam za nič na svetu! Sproščenost in pa zavedanje, da je zame poskrbljeno, če bom le tudi jaz srčno dala tisto, v čemer sem najboljša, sta v meni tako globoka, da že nosita sadove v mojem poslovnem in zasebnem življenju.

Sicer pa sem se odločila tudi za individualno delo z Martino. Pomagala mi je definirati mojo idealno stranko in pa zapisati edinstveni prepoznavni sistem, po katerem delam. Priznam, ni mi bilo lahko. Na trenutke bi kar zaključila, a sem vztrajala. Tudi zato, ker te zna Martina kljub temu, da dregne v šibko točko, podpreti tako, da mehko in ljubeče sprejmeš svoje stanje in si kot nagrado daš dovoljenje, da brskaš naprej. Kaj to konkretno pomeni zame? Iz strokovnjaka za opis procesa dela z mano sem postala opazovalec in zapisovalec rezultata dela z mano. In verjemite, ta konkretnost osvobaja!”

Barbara Pinter Zupančič, Slovenija, barbarapinterzupancic.si

“Kot nekdo, ki se ni nikoli hotel soočiti s svojo finančno situacijo, sem lahko samo hvaležna za izjemen energijski premik, ki sem ga doživela ob delu z Martino!”

“Ko sem spoznala Martino, sem bila zafrustrirana, izpraznjena, počutila sem se izgubljeno in razočarano, ker nisem bila povezana s svojim poslanstvom. S specifičnimi vprašanji mi je pomagala odpreti kanale in mi dala točno tisto, kar sem najbolj potrebovala – sporočilo, s katerim sem se leta borila zaradi svojih omejujočih prepričanj glede denarja. Preden sem spoznala Martino, sem se skrivala in bežala pred svojo resnico. Potem, po samo nekaj urah izpostavljenosti njenemu znanju, toplini in zelo močni intuiciji, sem se končno znova povezala s svojo dušo in svojim poslanstvom. Čutila sem, kako so se vsi oklepi in denarni hrup v moji glavi sprostili in odprli temu, kar je resnično možno zame. Kakšno olajšanje!

Martina je moja prijateljica, moja mentorica in moja zaupnica, in njena poštenost, integriteta in ranljivost, ko deli, kako je našla pot iz svoje denarne slepe ulice, se mi zdijo neprecenljive in tako zelo navdihujoče! Kot nekdo, ki se ni nikoli hotel soočiti s svojo finančno situacijo, sem lahko samo hvaležna za izjemen energijski premik, ki sem ga doživela ob delu z Martino. Potem ko sem se mesece počutila nemirna, sem se lahko pogledala v ogledalo in rekla “Zdaj se vidim!”, ob čemer se mi je, kot si lahko predstavljate, odvalil ogromen kamen s srca.

Martini se kar ne morem dovolj zahvaliti, ker mi je pokazala naslednje korake k uresničevanju mojega poslanstva in mi predstavila denarne arhetipe. Kakšen sistem – premika paradigme in spreminja življenja! Rešila sem vprašalnik in odkrila, da moji prvi trije arhetipi bolj ali manj povzemajo mojo celotno osebnost! Zdelo se mi je, da berem svojo avtobiografijo; lahko bi se podpisala pod vse skupaj. Neverjetno! Zavedati se, kaj vodi tvoje ravnanje z denarjem, in znati to tudi uporabiti je globoko transformativno; zame se je odprl nov svet priložnosti! Seveda vam toplo priporočam, da čim prej stopite v stik z Martino, ker lahko absolutno pričakujete, da bo delo z njo nekaj čarobnega!”

Luciana Love, Kalifornija, ZDA, IamRevolution.today

“Počutim se neustavljivo, in že točno vem, kako bom to novo zavedanje okrog svojega odnosa do denarja uporabila za multipliciranje mesečnih prihodkov in se še bolj približala svojemu idealnemu življenjskemu slogu.”

“Potop v denarne arhetipe z Martino je fascinantna izkušnja. Martina je strokovnjakinja zanje, tako da mi je znala predstaviti vse podrobnosti v zvezi z mojimi močnimi točkami in koraki, ki mi lahko pomagajo do (še več) uspeha. Točnost informacij je bila neverjetna; odslej bom lahko pri vsem, kar počnem, črpala iz svoje “genijalne moči“. B A J N O! Kar sem skozi delo z Martino odkrila o sebi, me je navdihnilo, da si končno dovolim narediti tisto, za kar sem že dolgo vedela, da moram, to pa me je pripeljalo do spoznanja, kako lahko znova postanem uspešna. Posledično zdaj vse v mojem življenju in poslu teče veliko lahkotneje. Počutim se naustavljivo, in že točno vidim, kako bom to novo zavedanje okrog svojega odnosa do denarja uporabila za multipliciranje mesečnih prihodkov in se še bolj približala svojemu idealnemu življenjskemu slogu. Če se sprašujete, kaj še lahko storite, da bi obilje ustvarili na bolj ženstven način, vam toplo priporočam Martinin coaching. Že od prvega posveta naprej se boste počutili močnejši in za volanom svoje finančne usode.

Victoria Sargasso, Kalifornija, ZDA, www.victoriasargasso.com

“Razumevajoče in intuitivno, mi je Martina v samo eni uri
pomagala identificirati OGROMNO blokado!”

“Ob uporabi denarnih arhetipov kot orodja, je Martinin dar lasersko osredotočenje na tisto stvar, ki bo imela največji učinek na vašo podjetniško rast. Razumevajoče in intuitivno, mi je Martina v samo eni uri pomagala identificirati eno OGROMNO blokado!

Vpogled, ki ga imam zdaj v svoje arhetipe, mi bo omogočil sprejemanje še boljo modrih in dobičkonosnih odločitev. Poglobljeno razumevanje, da brez zavesti obilja oziroma ustreznega odnosa do denarja ni mogoče biti učinkovit na ostalih področjih poslovanja, je bilo obenem razsvetljujoče in vznemirljivo, in vem, da lahko v svojem poslu zdaj naredim kvantni skok, samozavestno in s pravo energijo.

Največje darilo in odkritje mojega posveta z Martino je bilo, kako se osredotočiti na zavest obilja, odnos do denarja, in dvig moje finančne frekvence, zato da bom ne le pritegnila stranke, s katerimi si želim delati, temveč jim tudi služila na še višji in globlji ravni.”

Jacqueline Rogers, Velika Britanija, www.jacquelinerogers.co.uk

“Sploh ne dvomim, da me bo jasnost glede mojega ravnanja z denarjem, moje denarne miselnosti in mojega načina poslovanja zavihtela na naslednjo raven, in to hitro!”

“Pred mojim intenzivom z Martino sem šla skozi veliko globokega dela, usmerjenega v odkrivanje in celjenje moje denarne zgodbe, vendar je nekaj, česar nisem mogla identificirati, blokiralo mojo sposobnost napredovanja v poslu. Rešitev v slogu “ena različica za vse” zame ni delovala. Denarni arhetipi prinašajo jasno, oprijemljivo in personalizirano sliko, kako in zakaj sem takšna, kakršna sem. Še več, z Martinino razlago zdaj vem, kako uporabiti sporočila svojih arhetipov v korist mojega podjetja. To je res zlata vredno, ker mi personalizirana in individualna podpora veliko pomeni! Če ste na razpotju in se zavedate blokade, pa nanjo ne morete pokazati s prstom, je to morda točno tisto, kar potrebujete – poglobljeno razumevanje in ponotranjenje vaših denarnih arhetipov. Sploh ne dvomim, da me bo jasnost glede mojega ravnanja z denarjem, moje denarne miselnosti in mojega načina poslovanja zavihtela na naslednjo raven, in to hitro!”

Dr. Stacy Mobley, Arizona, ZDA, www.blissnaturalmedicine.com

“Če se želite naučiti, kako do večjega finančnega uspeha na način, ki podpira vaše osebnostne lastnosti, vam delo z Martino toplo priporočam!”

Zame je delati z Martino ne samo radostno doživetje, ampak tudi navdihujoče potovanje. Najini posveti ob torkih zjutraj so mi, tako posameznici kot podjetnici, prinesli ogromno vpogledov v moj odnos do denarja. Z vsakim pogovorom sem se bolj zavedala svojih omejujočih prepričanj, miselnosti in izzivov. Rezultat Martininega izpiljenega in čudovitega vodstva ter najinega skupnega dela je to, da mi uskladitev mojega podjetniškega in finančnega uspeha preprosto ne more uiti. Če ste podjetnik/ca, ki si želi naučiti, kako do večjega finančnega uspeha na način, ki podpira vaše osebnostne lastnosti, vam delo z Martino toplo priporočam!”

Edvina Babic, Nizozemska, www.statezero.nl

“Po predavanju ali osebnem stiku z Martino se znajdeš v občutku,
da bi lahko premikal gore!”

“Skupinski mentorski program Vesoljna energija obilja z Martino Zorc je veliko obetal. In tudi veliko dal.

Moja dosedanja poslovna izobraževanja so večinoma temeljila na moški energiji in skozi spremembe časa izgubljala na privlačnosti. Pa ne da bi imela kaj proti moškim … A umik načel agresivne prodaje postopkom navdihnjenega delovanja je učinkoval prav blagodejno. Skozi delo z Martino sem prišla do spoznanja, da je ozaveščena povezava srčnosti in podjetnosti ter osebnih vibracij in praktičnih poslovnih mehanizmov, nekaj, kar ženski podjetniški svet nujno potrebuje.

Martinino suvereno vodenje skozi labirinte denarnih arhetipov naloži kar nekaj dela, a nagradi s številnimi aha!-ji in vpogledi v globlje plasti naše biti: vrednote, poslanstva, srčne želje. Njen spekter znanj je širok in raznolik, energija in pozitivnost ob podajanju vsebin pa nalezljivi. Po predavanju ali osebnem stiku z Martino se znajdeš v občutku, da bi lahko premikal gore.

Verjamem, da se je nekaj tega občutka zasejalo v globino in da bo moj osebni “Majski manifest” – eden od produktov mentorskega programa – pomemben kažipot tako na življenjskih križiščih kot tudi pri majhnih vsakodnevnih odločitvah. Martina, hvala.

Po dveh skupinskih programih in individualnem coachingu se je Martinina abeceda – kot jo vidijo moje oči – zložila kar sama od sebe.

Martina je:

Absolutna mojstrica v izražanju: v svetu besed se giblje lahkotno kot peresce.

Briljantna izpraševalka: z vprašanjem običajno dregne v bistvo težave.

Celovita v pristopu: deluje na notranjih stanjih zavesti in zunanjih poslovnih strategijah.

Človeško dostopna: ji je mar.

Drzna in direktna: a ti dve lastnosti uporablja zgolj dobronamerno.

Egoistična prav nič: znanje z veseljem deli.

Fajn oseba: pozitivna in srčna.

Gibčna v razmišljanju: spretno povezuje različna znanja.

Hitra: je zgled učinkovitega delovanja in odločanja.

Izjemno intuitivna: spoštovanje!

Jasna v izražanju: podnapisi niso potrebni.

Kompleksne procese zna strniti v nekaj jasnih napotkov: odlična veščina.

Lepa duša: svetla in sijoča.

Modra: znanje uporablja povezano in občuteno.

Navdušena navijačica: iskreno se veseli uspehov stranke.

Ogledalo vloženega dela: več ko vložiš sam, več svojega znanja ti lahko podeli.

Poosebljen navdih: ko ti zmanjka vetra v jadrih, je poslušanje Martininega optimizma odlično zdravilo.

Razumevajoča: a tudi neizprosna, ko gre za dobro stranke.

Sistematična in strukturirana: a zna delovati tudi spontano.

Širokega znanja: ki ga ves čas dopolnjuje.

Talentirana coachinja: uživa v svojem delu.

Učinkovita in ustvarjalna: usmerjena k cilju.

Verjame, da je vse mogoče: in ta virus brez zadrege širi med ljudmi.

Zakladnica idej: brezštevilne jih vleče iz rokava.

Žlahtna sestavljanka: poslovnih in duhovnih veščin.

Delo z Martino je – delo. A ko s pomočjo njenega širokega pogleda širimo meje svojih malih svetov, so premiki konkretni in trajni. Martina … hvala.”

Eva Remškar, Slovenija, Remskar.com

“Martina mi je pokazala veliko večjo vizijo za moje podjetje in mi razložila,
kako do njene uresničitve korak za korakom!”

“Za svetovanje z Martino Zorc sem se odločila, da bi pospešila rast in razvoj svojega podjetja v Sloveniji in v tujini ter svojim strankam s prestrukturiranjem ponudbe omogočila hitrejšo, globljo in celovitejšo transformacijo. Pri Martini so me navdušili njena sposobnost empatije, 100-odstotna osredotočenost na zadovoljstvo in uspeh njenih strank, popolna predanost doseganju zastavljenih ciljev, mojstrsko tekstopisje za marketinške namene, in pa slog svetovanja, ki mehkobo kombinira z odločnostjo, tako da je celoten proces učinkovit, a tudi zelo zabaven in prijeten. Martina mi je pokazala veliko večjo vizijo za moje podjetje in mi razložila, kako do njene uresničitve korak za korakom. Res sem dobila občutek, da mi želi pomagati, zelo pa sta mi všeč tudi njena nalezljiva pozitivna energija in prijazen pristop. Nikoli se nisem počutila, da bi bila samo številka, kot se to rado zgodi pri nekaterih ameriških coachih; Martina se je zelo poglobila v moj biznis, in vem, da mi lahko pomaga še na veliko področjih poslovanja, zato se že veselim najinega nadaljnjega sodelovanja, delo z njo pa priporočam vsakemu podjetniku, ki si želi razpreti krila, se pozicionirati na globalnem trgu in optimizirati svoje rezultate.”

Marjetka Novak, Slovenija, www.svetangelov.com

“Zdaj sem na dobri poti, da v naslednjih dveh tednih manifestiram
dodatnih 30.000 USD!”

“Preden sem spoznala Martino sem se ubadala s tem, kako razviti poslovni model in znamko, ki bi mi omogočala kvantne skoke v smeri moje sanjske podjetniške vizije. Po samo dveh tednih njenega vodstva in coachinga sva razvili najboljši poslovni model zame, za moj življenjski slog in moje cilje. Začeli sva razvijati mojo luksuzno znamko in zdaj sem na dobri poti, da v naslednjih dveh tednih manifestiram dodatnih 30.000 USD. Z Martino je vse tako lahko! Delo z njo je preprosto čarobno! Ustvari tako ekspanzivno vizijo vas in vaših zmožnosti, da je edina možnost, ki vam jo da, da uspete na načine, o katerih ste prej samo sanjali! Če v svojem srcu veste, da se želite pozicionirati kot strokovnjak/inja, kakršen/na ste, na srčen in popolnoma avtentičen način, je Martina pravi naslov za vas! Jaz jo doživljam kot bližnjico do uresničitve vaših podjetniških sanj!”

Marilyn Rodriguez, Alabama, ZDA, TheMarilynRodriguez.com

“Delati z Martino je kot imeti neposredno zvezo z najsvetlejšim intelektom in
najbolj pozitivno energijo, kar jih je.”

“Martina Zorc je prava zvezda in čudovita mentorica. Delati z njo je kot imeti neposredno povezavo z najsvetlejšim intelektom in najbolj pozitivno energijo, kar jih je. Zame je vodnjak neverjetnih in zelo praktičnih zamisli; če se počutim počasna ali kakorkoli omejena, moje možgane takoj spravi v pogon, in to tako, da drvijo kot hitri vlak!

Martina je še posebej pomembno vplivala na nekaj vidikov mojega življenja. Prvi se tiče denarja. Ljubše bi mi bilo, če bi se denarju lahko v celoti izognila, a me je Martina opremila z jasnimi in specifičnimi orodji, ki mi pomagajo bolj učinkovito upravljati z denarjem, videti pravo vrednost mojega dela in postaviti ceno, ki si jo to delo zasluži. Deluje! Drugi vidik se nanaša na njen vpliv na moje proizvode in pakete. Ne samo, da Martina kreira odlične in relevantne ponudbe, ampak je odlična tudi pri njihovem poimenovanju in komunikaciji njihove vrednosti. Pravi navdih! In zdaj mi pomaga pri znamčenju in strategiji pojavljanja v medijih. Njeni predlogi in njeno vodstvo so zarezali v zmedo, ki sem jo čutila okrog svojih naslednjih korakov, in zdaj začenjam dojemati povezanost vsega, kar počnem. Kmalu bo zunaj moja prva objava v reviji, za moje delo se zanima še en urednik, promovira pa me tudi agent za stike z javnostjo!

Sem človek z nogami trdno na tleh, izkušena v poslu in precej skeptična glede tega, kaj je na voljo v svetu mentorstva, toda na podlagi svoje izkušnje z Martino, jo z navdušenjem priporočam svojim strankam, z njo pa bom delo nadaljevala tudi sama. Takih, kot je ona, se ne menja!”

Helen Elizabeth Evans, Velika Britanija, StepIntoYourLight.com

“Martina je točno to, kar vaše podjetje potrebuje!”

“Preden sem začela delati z Martino, sem se v svojem terapevtskem podjetju z osemnajstletno tradicijo borila z recesijo. Z Martinino pomočjo sem ustvarila večjo vizijo, kar me je osvobodilo in me pripeljalo do kreacije novih proizvodov ter samozavestnega in domišljenega trženja. Martina je odlična svetovalka in odličen coach. Je zelo ustvarjalna, z neverjetnim marketinškim znanjem, in zato jo toplo priporočam. Delo z njo bom nadaljevala, dokler bom le lahko. Prepričana sem, da se bo izkazala tudi pri delu z vami, ker je Martina točno to, kar vaše podjetje potrebuje!”

Rosemary Cunningham, Velika Britanija, rosemarycunningham.co.uk

“Martinine storitve priporočam vsem, ki si želijo rasti – osebno in podjetniško!”

“Martina mi je pomagala ustvariti širšo vizijo na podlagi ideje, pri kateri se mi je zataknilo. V enem samem posvetu z Martino sva razširili mojo idejo in dobila sem popolnoma nov vpogled v način, kako jo še dodatno nadgraditi. Martina me je izzvala k prizadevanju k uresničitvi vizije, ki je neprimerno širša od tiste, ki sem jo imela sama v mislih… kar je bilo točno to, kar sem potrebovala. Zdaj komaj čakam delati z Martino bolj poglobljeno, da začrtava strategijo, kako korak za korakom uresničiti to vizijo. Martinine storitve priporočam vsem, ki si želijo rasti – osebno in podjetniško. Martina, najlepša hvala za vso pomoč!”

ViviAnn Labba, Švedska, www.BusinessSmart.se

“Pod Martininim vodstvom bo vaše podjetje zacvetelo!”

“Martina me je s točke, ko niti približno nisem vedela, kako strukturirati moje coaching programe, pripeljala do odličnega edinstvenega prepoznavnega sistema, ki je postal podlaga za moj prvi visokocenovni program. In to je šele začetek! Zdaj, ko imam model za kreiranje zanimivih sistemov, ki se jih z lahkoto trži, bom lahko ustvarila še veliko več transformacijskih programov in služila večjemu številu mojih idealnih strank na še bolj poglobljen način.

Med mojimi coaching posveti z Martino se je zgodilo to, kar pravi besedilo skladbe “bila sem izgubljena in zdaj sem najdena”. Martina je krasna coachinja in mentorica. Njen pristop h coachingu je zelo potrpežljiv in prijazen. Uspela mi je pokazati zapletene principe na zelo enostaven način. Vedno uživam v najinih pogovorih, ker jih naredi zabavne! Martina je čudovita duša in nespametni bi bili, če ne bi z njo delali. Pod njenim vodstvom bo vaše podjetje zacvetelo.”

Pamela Cummins, Severna Karolina, ZDA, PamelaCummins.com

“Z Martinino pomočjo bom končno dosegla svoje prihodkovne cilje!”

“Kot vizionarka in nekdo, ki misli globalno, je Martina videla korake, ki me čakajo v mojem podjetju, in mi zelo pomagala pri inkorporiranju te vizije. Pomagala mi je začrtati moje prihodnje delovanje, da sem lahko nadaljevala z napredovanjem in povečevanjem mojih prihodkov in baze strank.

Martina je tudi vešča coachinja in vas lahko vodi k odkritju blokad, ki vas ovirajo pred generiranjem več denarja. Na tem področju mi je bila v izjemno pomoč! Z njeno pomočjo mi je postalo jasno, da sem imela nekaj starih prepričanj, ki so mi preprečevala, da bi uresničila svoj polni prihodkovni potencial, in se naučila, kako ta prepričanja spremeniti v taka, ki so mi v korist. Martini se ne morem dovolj zahvaliti! Z njeno pomočjo bom končno dosegla svoje prihodkovne cilje in po podjetniški poti stopala bolj uspešno in z več lahkotnosti. Počutim se popolnoma podprto in zelo priporočam njene storitve!”

Julie Van De Wyngaerde, Kalifornija, ZDA, JulieUnplugged.com

“Delati z Martino iz mene izvablja najboljše!”

“Ko sem prvič investirala v delo z Martino, nisem bila prepričana, sem pa upala, da bo najin skupni čas zame dragocen. Kot avtorica knjige The Seven Promises of Hope (Sedem obljub upanja) – in nekdo, ki razume moč upanja – vam lahko povem brez sence dvoma, da so bila vsa moja pričakovanja ne le izpolnjena, temveč resnično presežena. Delati z Martino je bilo navdihujoče, miselno razgibano in neverjetno koristno. Svetovanje mi je prineslo razumevanje vrednosti mojega proizvoda, več samozavesti in v samo enem dnevu oblikovan popoln edinstveni prepoznavni sistem, ki ga lahko uporabim za ustvarjanje številnih virov prihodkov. Delati z Martino iz mene izvablja najboljše in mi pomaga, da na življenja ljudi vplivam na bolj konsistenten in močnejši način. Zares sem ji hvaležna za njeno energijo, podjetniško znanje in modrost.”

Jan McKenzie, Georgia, ZDA, YourHopeGrows.com

ekspresads

individualno mentorstvo ads
Zlati ad
FB Ads