Če bi se s svojim podjetjem radi zavihteli na naslednji nivo uspeha,
finančnega in življenjskega, dobrodošli v Klub678!

To je kraj, kjer se uresničujejo velike sanje – z ustreznim znanjem, konsistentno navdihnjeno in masivno akcijo ter optimalnim vrstnim redom implementacije preverjenih strategij. Brez izgovorov, ker je vsak od nas neustavljiv, če se za to odloči.

Vse je mogoče in nič ni preambiciozno, če se le zadev lotimo na pravi način in iz pravih razlogov.

Že veste, kakšna podjetniška preobrazba vas kliče v tem trenutku?

Kakšne rezultate si želite in do kdaj?
Kako bi radi transformirali svoje poslovanje?
Česa bi radi VEČ in česa MANJ?

Zase vem, da če si ne bi redno postavljala teh in podobnih vprašanj, danes ne bi bila tu, kjer sem.

Ne bi razvijala znamk, kot so:

  • slovenski Klub678, v okviru katerega skupaj s svojo ekipo podjetjem pomagam pomnožiti (najraje podeseteriti) rezultate in optimizirati resurse, ki jih vlagajo v rast;
  • »ameriško-evropska« kreacija Get Fluent In Business, ki podjetja iz ZDA, zlasti iz industrije ekspertov, vodi do več strank na manj zasičenem evropskem trgu; in
  • globalna inovacija (v smislu čisto svežega poslovnega modela v zasebnem vesoljskem sektorju) ZORC SPACE, ki je prvi »one stop space shop« za vesoljska podjetja in investitorje.

Ne bi vedela, kako zgraditi taka podjetja, da lahko prek njih delam tudi na uresničevanju svojega ultimativnega transformacijskega poslanstva v življenju, miru. Na Zemlji in onkraj.

Ne bi uživala v tem, kar počnem in kam grem, bolj kot kadarkoli prej. Ob sebi in okrog sebe imam čudovite ljudi in hvaležna sem za vsakega posebej. Nič več me ni strah, da ne bi zmogla, predvsem pa me ni več strah denarja – denar je moj partner na poti in več kot ga lahko sprejmem, več koristnih sprememb lahko z njim sprožim.

A seveda ni bilo vedno tako…

(Tu je delček moje zgodbe, bolj »uraden bio« pa najdete spodaj.)

Moja podjetniška pot se je začela na Manhattnu. New York sem obiskala že kot študentka prava, a takrat še nisem vedela, da mi bo to mesto samo nekaj let kasneje spremenilo življenje in pravnico, ki se nikakor ni uspela navdušiti nad “klasičnimi” pravniškimi vlogami, precej iznenada izstrelilo v podjetniško sfero. Dva založniška seminarja, ki sem se ju maja 2009 udeležila bolj iz radovednosti kot kakršnegakoli namena, da bi novo znanje preraslo v kaj več, sta mi odprla vrata v vznemirljiv svet spletnega poslovanja, poslovnega coachinga in informacijskega marketinga, in teh vrat nikoli več nisem zaprla. To prvo izobraževanje je trajalo samo tri dni, a poti nazaj ni bilo; zdaj ko sem prebudila svojega podjetniškega duha, je hotel čim prej iz stekleničke!

Upirala sem se samo nekaj mesecev, potem pa končno rekla DA sebi in svojemu neizmernemu hrepenenju po svobodi, ustvarjalnosti, zanimivih izzivih, novih uspehih, sproščenih jutrih, navdihujočih poslovnih potovanjih, občutku neodvisnosti in neskončnih možnosti za rast… in še prav posebej, delu s takojšnjim in neposrednim pozitivnim vplivom na življenja ljudi.

Ostalo je zgodovina! Prva leta so bila precej turbolentna – visokoleteči cilji in upi so kaj hitro strmoglavili na realna tla. Kot prava pionirka (od vedno me zanimajo nenavadne stvari in neutrjene poti), sem na svoje šla brez poslovnih kontaktov, prihrankov in kakršnihkoli podjetniških izkušenj, če odštejemo stojnico z lupinicami školj in polžev, ki sem jo pri petih letih tako ponosno in celo precej uspešno vodila med poletnimi počitnicami na morju…

Skočila sem v vodo (kot prava Primorka), trdno odločena, da se bom prej ko slej naučila plavati. Močno sem držala pesti, da bi zmagal “prej”, pa sem se morala vmes naučiti še nekaj pomembnih lekcij, zaradi katerih sem danes boljša mentorica, boljša podjetnica in boljši človek.

Na primer, naučila sem se, kakšen je občutek, ko posla ni in ni, čeprav delaš cele dneve in nisi čisto nič slabši od ponudnikov podobnih storitev, ki imajo čakalno listo strank in prekipevajoč bančni račun. Naučila sem se, kako je, ko domači ne razumejo, kaj delaš in se tako bojijo zate, da te ves čas prepričujejo, da si poišči službo. Naučila sem se, kako boli, ko veš, da si za nekaj rojen, pa trenutno vse kaže, da bodo tvoje sanje ostale pri dragem hobiju, in si tako daleč od cvetočega podjetja, da bi bilo prav lahko tudi na kakem drugem planetu…

In smo spet pri New Yorku! Na enem od intenzivnih mastermind srečanj z mojo mentorico milijarderko sem se končno zlomila. Si priznala, da tako ne gre več naprej. Se vrnila domov in ves marketing spustila iz rok. Se zvila v klobčič in se potopila v osvajanje zavesti obilja in transformacijo svoje denarne zgodbe.

Odkrila sem, da me je ves ta čas sabotiralo omejujoče prepričanje, da ne morem generirati denarja, in skozi vse to delo na sebi sem po letih finančnih težav končno dovolila tej skali, da se mi je odvalila z ramen.

Zdaj, ko nisem več tržila svojih storitev, sem se pa veliko ukvarjala s svojim notranjim svetom, so z leve, desne in od vsepovsod začele deževati stranke.

In se niso več ustavile.

Tudi ko sem postavila novo, svežo spletno in marketinško infrastrukturo za svoje podjetje in se njegovega razvoja lotila vsaj tako odločno in zagrizeno kot prvič. Kajti tokrat je bilo pravzaprav vse drugače. Tokrat sem zraven povabila svojo intuicijo, svojo žensko energijo, svojo osebnost in svoj novo izoblikovani odnos do obilja.

Tokrat nisem bila več na voljo za karkoli drugega kot vsestranski uspeh.

Verjamete, da se v življenju vse zgodi z razlogom? Jaz verjamem.

Vse, kar se mi je zgodilo, se ni zgodilo meni, ampak zame. In za vas. Da vam lahko danes pomagam na drugo stran hriba, na drugo stran tunela, čez vašo lužo, karkoli že ta predstavlja.

Licence in izobraževanja so seveda pomembni (navedeni so spodaj), a mogoče je še bolj pomembna lastna zgodba o temi in svetlobi, bolečini in radosti, vprašanjih in odgovorih.

Danes me več ne skrbi, da ne bi imela dovolj strank ali denarja. Danes vem, da je dovolj, da »srečam vesolje na pol poti«. Pogosto letim v tujino na izobraževanja, delam z najboljšimi podjetniškimi mentorji (med drugim me je pod svoje okrilje za dve leti vzela škotsko-avstralska milijarderka, ki je za vedno spremenila moj način razmišljanja, sprejemanja odločitev in pogled na podjetništvo) in najbolj čudovitimi slovenskimi ter globalnimi strankami, in zdi se mi, da je vsak dan boljši od prejšnjega!

Najlepše pri vsem skupaj pa je, da so to šele prve poteze čopiča na neskončno velikem platnu, in že komaj čakam vse, kar še dobrega prihaja!

Pričakujem čudeže. Verjamem v to, da smo tu zato, da živimo v harmoniji, ljubezni in obilju. Počutim se bolj živa in pripravljena na nove priložnosti kot kadarkoli prej. In še nikoli nisem bila bolj odločena, da razširim krog ljudi, ki jim lahko s svojim znanjem in svojim popotovanjem pokažem pot naprej in navzgor.

Veselim se privilegija, da vam pomagam napisati vašo novo denarno, podjetniško in življenjsko zgodbo o uspehu!

Če ste tu, verjetno hočete VEČ, zato NE ČAKAJTE! Drznite si spremeniti, s čimer niste zadovoljni, in proslaviti tisto, za kar ste hvaležni. Živeti še malo bolj in še malo bolj na polno. Izbrati celostni pristop k podjetništvu. Rasti vsak dan, osebnostno, duhovno in drugače. Delati dobro. Dajati, sprejemati in sanjati več. Zaslužiti več denarja in biti zgled, kaj vse je možno doseči. Verjeti, da ste in imate vse, kar potrebujete. Imeti se radi. Slediti svojemu notranjemu glasu, vedno in povsod. In investirati vase (»iz nič ni nič«), da bo vaša drzna vizija čim prej realizirana.

Čas je edino, česar ne dobimo nazaj; denarja se da vedno ustvariti več!

Dr. Martina Zorc, podjetniška mentorica, denarna coachinja in strateginja digitalnega komuniciranja

Dr. Martina Zorc, po izobrazbi pravnica z doktoratom iz mednarodnega vesoljskega prava, je ustanoviteljica Kluba678, ki združuje slovenske podjetnike in podjetnice, ki že ustvarjajo – ali pa delajo na tem, da bodo kmalu ustvarjali – 6-, 7- in 8-mestne prihodke. Kot podjetniška mentorica, denarna coachinja in strateginja digitalnega komuniciranja, s svojo ekipo podjetjem pomaga pomnožiti (najraje podeseteriti) rezultate in optimizirati resurse, ki jih vlagajo v rast.

Svoje ultimativno transformacijsko poslanstvo, mir (na Zemlji in onkraj), Martina uresničuje še prek dveh mednarodnih znamk, »ameriško-evropske« kreacije Get Fluent In Business, ki podjetja iz ZDA, zlasti iz industrije ekspertov, vodi do več strank na manj zasičenem evropskem trgu, ter globalne inovacije (v smislu čisto svežega poslovnega modela v zasebnem vesoljskem sektorju) ZORC SPACE, ki je prvi »one stop space shop« za vesoljska podjetja in investitorje.

Poslovanje v Sloveniji in tujini, konstantno izobraževanje v ZDA (zibelki podjetniškega razvoja), in delo z najboljšimi podjetniškimi mentorji na svetu (med drugim jo je pod svoje okrilje za dve leti vzela škotsko-avstralska milijarderka, ki je za vedno spremenila njen način razmišljanja, sprejemanja odločitev in pogled na podjetništvo), Martini dajejo neprecenljivo »širino in globino«, bogato podjetniško znanje pa dopolnjuje z naravnim darom za strategijo in odličnost izvedbe, kar vse z veseljem prenaša na svoje stranke. Njen moto? Vse je mogoče in nič ni preambiciozno, če se le zadev lotimo na pravi način in iz pravih razlogov.

Logo 10
Logo 9
Logo 8
Niche Breakthrough
Logo 7
Logo 6
Logo 5
Logo 4
Logo 3
Logo 2
Logo 1

Že veste, katere bodo vaše naslednje poteze?