Prednaročila prinašajo darila!

Zakaj ne bi večne bitke z denarjem (z občasnimi premirji) zamenjali s trajnim mirom?

Ne glede na to, ali šele začenjate svojo podjetniško pot ali pa se po njej uspešno vzpenjate že dolgo – če vam denar povzroča stres in skrbi, je to knjiga, ki kliče vaše ime.

Ste pripravljeni na transformacijo svojega odnosa z denarjem in prodajo, svojega podjetniškega vsakdana in svojega bančnega računa – za več svobode in več življenja?

Obilje z velikim O ni le privid ali privilegij tretjih, nekaj, kar vam ne bi bilo dosegljivo. Obilje vsega, kar si želite, materialnega in duhovnega, vam je na voljo TUKAJ IN ZDAJ.

Zakaj bi čakali?

Samo 8 korakov vas loči od obilja… od vaše nove normale, ko ne boste NIKOLI VEČ BREZ DENARJA.

Denar – prodoren duhovni učitelj, energija hvaležnosti, priložnost za osebno in podjetniško rast – ni vaš sovražnik. Je čas, da mu končno dovolite, da postane vaš zaveznik?

Ne spreglejte…

Z
Izid je predviden za januar 2018.
Z
Darila ob prednaročilu veljajo ob naročilu enega od treh paketov do vključno petka, 19. januarja 2018.
Z

Klik na zlati gumb “Naročite svoj paket” (spodaj) odpre okno z obrazcem za vaše naročilo, ki ga izpolnite in s še enim klikom oddate.

Z

V roku 24 ur boste v e-predal prejeli sporočilo z navodili za nakazilo vaše investicije.

Z

Takoj, ko je plačilo urejeno, dobite mejl dobrodošlice z darili!

Z

Knjigo oziroma knjige dobite po pošti PRVI – takoj ob izidu.

Paket ODKRIVAM (19,95 EUR)

Z

1 knjiga

Z

Mp3 posnetek predavanja z naslovom “Vi, denar in sreča: Kako v šestih korakih do navdušujoče denarne preobrazbe” (vrednost: 67 EUR)

Paket MANIFESTIRAM (99,75 EUR)

Z

5 knjig (darila za vaše prijatelj(ic)e?)

Z

Mp3 posnetek predavanja z naslovom “Vi, denar in sreča: Kako v šestih korakih do navdušujoče denarne preobrazbe” (vrednost: 67 EUR)

Z

Možnost sodelovanja v izboru za 2-urni individualni Skype intenziv (izvedba intenziva: v prvem četrtletju 2018) (vrednost: 1.000 EUR)

Paket RASTEM (498,50 EUR)

Z

25 knjig (darila za vaše stranke?)

Z

Mp3 posnetek predavanja z naslovom “Vi, denar in sreča: Kako v šestih korakih do navdušujoče denarne preobrazbe” (vrednost: 67 EUR)

Z

Možnost sodelovanja v izboru za 2-urni individualni Skype intenziv (izvedba intenziva: v prvem četrtletju 2018) (vrednost: 1.000 EUR)

Z

(Zagotovljen) 60-minutni individualni mentorski posvet po telefonu ali Skypu v prvem četrtletju 2018 (vrednost: 500 EUR)

Z

6-delni digitalni audio program “Vaša vroča ponudba velike vrednosti: Kako oblikovati in prodati visokocenovne pakete” (vrednost: 1.297 EUR)

Dr. Martina Zorc, podjetniška mentorica, denarna coachinja in strateginja digitalnega komuniciranja

Dr. Martina Zorc, po izobrazbi pravnica z doktoratom iz mednarodnega vesoljskega prava, je ustanoviteljica Kluba678, ki združuje slovenske podjetnike in podjetnice, ki že ustvarjajo – ali pa delajo na tem, da bodo kmalu ustvarjali – 6-, 7- in 8-mestne prihodke. Kot podjetniška mentorica, denarna coachinja in strateginja digitalnega komuniciranja, s svojo ekipo podjetjem pomaga pomnožiti (najraje podeseteriti) rezultate in optimizirati resurse, ki jih vlagajo v rast.

Svoje ultimativno transformacijsko poslanstvo, mir (na Zemlji in onkraj), Martina uresničuje še prek dveh mednarodnih znamk, »ameriško-evropske« kreacije Get Fluent In Business, ki podjetja iz ZDA, zlasti iz industrije ekspertov, vodi do več strank na manj zasičenem evropskem trgu, ter globalne inovacije (v smislu čisto svežega poslovnega modela v zasebnem vesoljskem sektorju) ZORC SPACE, ki je prvi »one stop space shop« za vesoljska podjetja in investitorje.

Poslovanje v Sloveniji in tujini, konstantno izobraževanje v ZDA (zibelki podjetniškega razvoja), in delo z najboljšimi podjetniškimi mentorji na svetu (med drugim jo je pod svoje okrilje za dve leti vzela škotsko-avstralska milijarderka, ki je za vedno spremenila njen način razmišljanja, sprejemanja odločitev in pogled na podjetništvo), Martini dajejo neprecenljivo »širino in globino«, bogato podjetniško znanje pa dopolnjuje z naravnim darom za strategijo in odličnost izvedbe, kar vse z veseljem prenaša na svoje stranke. Njen moto? Vse je mogoče in nič ni preambiciozno, če se le zadev lotimo na pravi način in iz pravih razlogov.